Tractive | Don’t Be Shocked

Tractive Suspension ontwikkelde dynamische schokdempers met behulp van de WBSO-subsidie en de mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren. Daarnaast leidde dit innovatieproject voor Tractive niet alleen tot een eigen productlijn voor de after market, maar ook tot een samenwerking met externe, grote partijen zoals BMW.

De innovatie

De meeste auto’s zijn uitgerust met een standaard schokdemper die niet of nauwelijks op persoonlijk gebruik afgesteld kan worden. Tractive Suspension heeft elektronische schokdempers ontwikkeld die al aanwezige data in de auto kunnen combineren met data van verschillende sensoren. Via een controle-unit kan de bestuurder zijn persoonlijke voorkeuren aangeven. Op basis van al deze data wordt een optimale instelling van de schokdemper berekend, waardoor bestuurders verzekerd zijn van een optimale en veilige wegligging van hun auto, ongeacht de wegomstandigheden.

Wilt u meer informatie over Tractive Suspension  bezoek dan www.tractivesuspension.com.

 

Neem contact op met onze specialisten! Uiteraard kun je altijd vrijblijvend een mail sturen naar info@plusprojects.nl. Je kunt ook contact met ons opnemen via 070-3012420.

Neem contact op