Disclaimer

Disclaimer

De op deze website vermelde gegevens zijn door Plus Projects B.V. (“Plus Projects”) ter algemene informatie opgesteld en betreffen geen advies. Plus Projects is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van deze website (inclusief schade als gevolg van virussen) en de informatie op deze website.

Deze website bevat links naar andere websites. Plus Projects heeft geen zeggenschap over deze andere websites en de informatie op deze andere websites. Het privacy beleid van Plus Projects geldt niet voor de verzameling en verwerking van persoonlijke gegevens door of via andere websites.

De auteursrechten, merkenrechten en andere eigendomsrechten op deze website en de informatie op deze website, zoals de gegevens, foto’s en grafische voorstellingen rusten bij Plus Projects, tenzij anders vermeld.

Het is gebruikers van deze website toegestaan de informatie op deze website te lezen en kopieën voor eigen gebruik te maken. Voor ieder ander gebruik van deze website dient vooraf toestemming te worden verkregen van Plus Projects.