Wat wij doen

Innovatie + Duurzaamheid

Samen met onze opdrachtgevers staan we aan de basis van de meest innovatieve en duurzame ontwikkelingen met een positieve impact op onze samenleving.

Wij versterken deze projecten door maximaal subsidieadvies te leveren. Op die manier dragen wij actief bij aan de positieve ontwikkeling van de wereld van morgen.

Maximaal Subsidieadvies

In veel gevallen is ons subsidieadvies van directe invloed op de realisatie van een project. Dat is de Plus op het Project; de meerwaarde die wij leveren en de belofte aan onze opdrachtgevers.

Maximaal advies houdt voor ons in dat wij alles uit een project halen wat er in zit. Dit doen we door

  • onze persoonlijke aanpak
  • kritisch, zorgvuldig en professioneel te zijn in ons werk, ten opzichte van alle betrokken partijen
  • complexe vraagstukken te reduceren tot een heldere subsidieaanvraag

Persoonlijke aanpak

Een persoonlijke aanpak is belangrijk voor ons. Wij benaderen elke opdrachtgever en elk project met een vast team van consultants en een maatwerk aanpak. Op die manier geven wij vorm aan een duurzame, constructieve relatie met al onze opdrachtgevers.

Kritisch, zorgvuldig, professioneel

Bij een subsidieproject zijn verschillende partijen betrokken: opdrachtgevers, subsidieverstrekkers, overheden, leveranciers, medewerkers. Onze ervaring leert dat door kritisch te blijven ten opzichte van alle partijen de beste resultaten worden gehaald. Dit vormt de basis voor een goed subsidieproject en daar profiteert iedereen van.

Wij zijn zorgvuldig en professioneel in ons werk zodat we geen details of nuances missen. Het betekent dat wij vaktechnisch up-to-date zijn, het proces bewaken en proactief begeleiden en – bovenal – ons aan afspraken en deadlines houden. Een geslaagde subsidieaanvraag hangt hier immers van af.

Complexe subsidievraagstukken, heldere aanvraag

Veel projectideeën lijken eenvoudig maar blijken complex. Het is de kunst om dergelijke vraagstukken te ontrafelen, ontbrekende stukken boven tafel te krijgen en alle informatie te verwerken tot één duidelijk projectplan. Daarin ligt onze bewezen meerwaarde. Zo maken we van dat complexe vraagstuk een heldere subsidieaanvraag die maximaal kans van slagen heeft.

Wilt u maximaal advies?

Geïnteresseerd in ons maximaal subsidieadvies? Bel voor meer informatie naar +31 (0)70 301 2420 of neem direct contact op met één van onze adviseurs.