SKF | Duurzame renovatie en innovatieve nieuwbouw

SKF – Svenska Kullagerfabriken – is de wereldwijde marktleider op het gebied van lagers en aanverwante producten. In 2019 heeft ze de deuren geopend van een nieuwe bedrijfshal en een gerenoveerd kantoorpand in Nederland? De nieuwe bedrijfshal biedt ruimte aan diverse activiteiten van SKF, zoals opslag voor lager-onderhoudsproducten en het zogeheten Experience Centre. Daarnaast zijn er in de nieuwe bedrijfshal een aantal van de laboratoria en testfaciliteiten ingericht voor het Global Research & Technology Development Centre van SKF, dat al sinds 1972 in Nederland is gevestigd.

De rol van Plus Projects

Plus Projects heeft SKF ondersteund in het verkrijgen van fiscale subsidies: de EIA en MIA. Diverse technische installaties in het gerenoveerde kantoorpand aan de Meidoornkade kwamen in aanmerking voor de Energie-investeringsaftrek. Bijvoorbeeld de energiezuinige vaatwasser, de laagdebiet afzuigkap, het ventilatiesysteem met luchtdichtheidsklasse LUKA C, de klimaatregeling en aanwezigheidsdetectie. Ook voor de HR-pompen en de LED-verlichting kon EIA-subsidie worden aangevraagd. Het tapijt met een gerecyclede content van meer dan 60% en het FSC-gekeurde houtwerk kwamen beide in aanmerking voor de Milieu-investeringsaftrek (MIA). 

 

Neem contact op met onze specialisten! Uiteraard kun je altijd vrijblijvend een mail sturen naar info@plusprojects.nl. Je kunt ook contact met ons opnemen via 070-3012420.

Neem contact op

SKF