ICP Group | Afstandsbediening in je broekzak

Complete_Logo_ICP_RGB

ICP GROUP

Afstandsbedieningen zijn er in alle maten en toepassingen en vaak heb je er meer dan één nodig om verschillende systemen aan te sturen. ICP Systems heeft de ambitie om het tijdperk van ‘een verzameling’ van afstandsbedieningen voorgoed achter ons te laten.

Iedereen kent het probleem wel; je wilt een apparaat aanzetten maar kunt de afstandsbediening niet vinden. De oplossing zou een enkel apparaat zijn dat al je afstandsbedieningen vervangt. Een dergelijk systeem zorgt voor gebruikersgemak en ultieme controle. Het ICARUS Blue systeem maakt dit mogelijk.

Afstandsbediening; ICARUS Blue Systeem

ICP Systems ontwikkelde het ICARUS Blue systeem, waarmee je door middel van een mobiele app in combinatie met Bluetooth gecontroleerd apparaten bedient. Dit systeem kan tot wel 24 apparaten (privé of industrieel) aansturen met behulp van een iOS of Android telefoon. Technische uitdagingen zitten vooral in het veilig versturen en ontvangen van signalen, verstoring door externe factoren, versturen van dynamische feedback naar de bestuurder en de koppeling tussen de mobiele software en de controllers.

ICP Systems en Plus Projects werken al lange tijd succesvol samen. Over de jaren is er verschillende WBSO aangevraagd en daarnaast adviseerde Plus Projects onder meer over de MIT regeling.

Meer informatie over ICP? Klik door naar www.icpgroup.nl.

 

Neem contact op met onze specialisten! Uiteraard kun je altijd vrijblijvend een mail sturen naar info@plusprojects.nl. Je kunt ook contact met ons opnemen via 070-3012420.

Neem contact op