Over ons

Ons team

 • Marjolein Nijhuis, LLM, MA

  Oprichter + Managing Director + Senior Consultant
  Marjolein4Vierkant

  Ik werd door één van onze klanten eens omschreven als “de slijpsteen van zijn gedachten.” Dit vond ik een prachtig compliment. Bovendien vat het goed samen hoe ik samenwerk met klanten om hun project door middel van subsidies vorm te geven.

  Innovatie | Duurzaamheid | Cultuur en Maatschappij | Internationaal | Management

 • David Paul Doornbos, MA

  Oprichter + Senior Consultant
  DavidPaul1Vierkant

  Voor mij is het een sport om de vaak complexe projecten van onze klanten te laten aansluiten bij de subsidiemogelijkheden die er zijn. Dit ligt namelijk niet altijd voor de hand. Ons talent voor deze ‘sport’ is een belangrijke component van ons succes.

  Innovatie | Duurzaamheid | Cultuur en Maatschappij | Internationaal

 • Thijs Mak, MSc

  Consultant
  ThijsVierkant

  Ik zet mij graag in voor een duurzamere wereld. Als ik met een fiscale stimuleringsregeling of subsidie de klant kan overtuigen om voor duurzaamheid te kiezen, dan word ik daar blij van.

  Innovatie | Duurzaamheid

   

 • Janneke Pruijsen, MSc

  Junior Consultant
  Janneke8Vierkant

  Bij Plus Projects kan ik mijn kennis op het gebied van duurzaamheid, innovatie en subsidie in de praktijk brengen. Een duurzame samenleving, dat is waar ik aan wil bijdragen. Ik hoop dit te bereiken door bedrijven, van de IT- tot landbouwsector, in te laten zien dat duurzaamheid samen kan gaan met commerciële groei.

  Innovatie | Duurzaamheid

   

 • Constantijn van Eck

  Junior Consultant
  Constantijn6Vierkant

  Als process engineer ben ik bekend met de noodzaak voor bedrijven om hun processen continu te verbeteren en verduurzamen. Niet alleen gaan deze veranderingen gepaard met grote technische uitdagingen, ook de financiële drempel ligt vaak erg hoog. Bij Plus Projects krijg ik de kans om bedrijven over de financiële drempel te helpen en zo technische vooruitgang te faciliteren op het gebied van duurzaamheid en wetenschap.

  Innovatie | Duurzaamheid

   

 • Erik Sewalt, MSc

  Junior Consultant
  ErikVierkant

  Ik ben iemand met een brede interesse in techniek, IT en financiën. Hierdoor is het hartstikke leuk om met veel verschillende bedrijven samen aan innovaties te werken. Dit is niet alleen omdat het inhoudelijk interessant is, maar ook omdat het de mogelijkheid bied verdere innovatie d.m.v. subsidie financieel te realiseren.

  Innovatie | Duurzaamheid

   

 • Nicolien Spoelstra

  Office Manager
  Profielfoto Nicolien Spoelstra

  Ons kantoor is zeker dynamisch te noemen. Collega’s die in en uit kantoor lopen, naar deadlines toewerken en alles daaromheen. Voor mij is het een welkome uitdaging om dat allemaal op rolletjes te laten lopen.

  Office Management | Administratie

Over ons

Plus Projects werd in 2005 opgericht door Marjolein Nijhuis en David Paul Doornbos met de ambitie om niet het grootste maar wel het beste subsidieadviesbureau te zijn.

Inmiddels hebben we ons ontwikkeld tot een succesvol subsidieadvieskantoor gespecialiseerd in innovatie en duurzaamheid voor projecten met een positieve impact op de wereld om ons heen. Een adviesbureau dat streeft naar duurzame relaties met klanten en subsidieverleners, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen en met de durf om boven het maaiveld uit te steken. Het maximale halen uit elk project is en blijft dé succesformule van ons bedrijf.

Wij zijn trots op alle klanten die wij de afgelopen jaren hebben geadviseerd en met wie wij een duurzame persoonlijke relatie hebben opgebouwd. Hieronder mogen we de meest innovatieve en duurzame bedrijven van Nederland rekenen. Van autofabrikanten tot platenlabels tot suikerfabrieken. En zij mogen rekenen op ons.

Geïnteresseerd in ons maximaal subsidieadvies? Bel voor meer informatie naar +31 (0)70 301 2420.

Missie + Visie

Samen met onze opdrachtgevers staan wij aan de basis van complexe innovatie- en duurzaamheidsprojecten met een positieve impact op onze samenleving.

Onze missie is om deze projecten te versterken door maximaal subsidieadvies te leveren. Daarbij zijn we persoonlijk in onze aanpak en kritisch, zorgvuldig en professioneel in ons werk ten opzichte van alle betrokken partijen. Op die manier dragen wij actief bij aan de positieve ontwikkeling van de wereld van morgen.

Connectie met kunst

Wij hebben een speciale connectie met kunst. Kunst is subjectief, spreekt tot de verbeelding, vergt inzicht en draagt de ideeën van de kunstenaar over. Er zijn raakvlakken met de subsidiewereld, maar daar is het ons in dit geval niet om te doen. Kunst hoort gewoon bij Plus Projects. Deze connectie zal je niet ontgaan als je bij ons kantoor bent en is ook expliciet in onze visuele identiteit verwerkt.