Over ons

Ons team

 • Marjolein Nijhuis, LLM, MA

  Oprichter + Managing Director + Senior Consultant
  Marjolein4Vierkant

  Ik werd door één van onze klanten eens omschreven als “de slijpsteen van zijn gedachten.” Dit vond ik een prachtig compliment. Bovendien vat het goed samen hoe ik samenwerk met klanten om hun project door middel van subsidies vorm te geven.

  Innovatie | Duurzaamheid | Cultuur en Maatschappij | Internationaal | Management

 • David Paul Doornbos, MA

  Oprichter + Senior Consultant
  DavidPaul1Vierkant

  Voor mij is het een sport om de vaak complexe projecten van onze klanten te laten aansluiten bij de subsidiemogelijkheden die er zijn. Dit ligt namelijk niet altijd voor de hand. Ons talent voor deze ‘sport’ is een belangrijke component van ons succes.

  Innovatie | Duurzaamheid | Cultuur en Maatschappij | Internationaal

 • Constantijn van Eck

  Consultant
  Constantijn6Vierkant

  Als process engineer ben ik bekend met de noodzaak voor bedrijven om hun processen continu te verbeteren en verduurzamen. Niet alleen gaan deze veranderingen gepaard met grote technische uitdagingen, ook de financiële drempel ligt vaak erg hoog. Bij Plus Projects krijg ik de kans om bedrijven over de financiële drempel te helpen en zo technische vooruitgang te faciliteren op het gebied van duurzaamheid en wetenschap.

  Innovatie | Duurzaamheid

   

 • Erik Sewalt, MSc

  Consultant
  Erik Sewalt Vierkant

  Ik ben iemand met een brede interesse in techniek, IT en financiën. Hierdoor is het hartstikke leuk om met veel verschillende bedrijven samen aan innovaties te werken. Dit is niet alleen omdat het inhoudelijk interessant is, maar ook omdat het de mogelijkheid bied verdere innovatie d.m.v. subsidie financieel te realiseren.

  Innovatie | Tech

   

 • Luisa Kremer, MSc

  Consultant
  luisa

  Bij Plus krijg ik de kans om samen met veel verschillende bedrijven de mogelijkheden te verkennen die bijdragen aan een duurzame en innovatieve toekomst. Het verlagen van de financiële drempel helpt hier zeker bij. Voor mij is het belangrijk dat mijn werk hier niet stopt maar dat er vanuit hier samen verder wordt gekeken naar nog meer duurzame ontwikkelingsmogelijkheden. In mijn optiek staan (internationale) samenwerkingen en van elkaar leren centraal met oog op de uitdagingen die op ons pad zullen komen op weg naar de wereld van morgen waarin purpose en profit te combineren zijn.

  Innovatie management | Duurzaamheid

 • Douwe Bouwers, MSc

  Consultant
  Douwe Bouwers6 Vierkant

  Voor een duurzame wereld zijn veel innovaties voor nodig. De urgentie hiervan groeit en zo ook de noodzaak voor financiering. Het mooie aan werken bij Plus is dat je hieraan kan bijdragen door duurzame, innovatieve bedrijven met subsidies te helpen. Een van de meest interessante dingen aan het werk hier vind ik dat je de meest uiteenlopende bedrijven tegenkomt en deze een stap vooruit kan helpen. Door mijn achtergrond in industrieel ontwerpen heb ik veel affiniteit met nieuwe technologie en innovaties en hierdoor kan ik goed met klanten meedenken.

  Innovatie | Duurzaamheid

 • Ewout van den Dries, LLM

  Consultant
  Ewout van den Dries1 (1)

  Bij mij staat groei centraal. Beide persoonlijke groei en de duurzame ontwikkeling van onze internationale samenleving blijft in mijn ogen een van de grootste belangen voor de hedendaagse maatschappij. Mijn uiteenlopende interesses in kunst, cultuur, energie, techniek en waarborging van onze biodiversiteit kan ik bij Plus Projects goed toepassen. Werken bij Plus Projects geeft mij ook de kans om mijn juridische achtergrond te benutten en om juridisch-technische vraagstukken op te lossen, met als doeleinde de klant maximaal subsidieadvies te geven en hun groei te faciliteren.

  Innovatie | Tech | Duurzaamheid

 • Loek Ramaekers, MA

  Consultant
  Loek Ramaekers1 (1)

  Subsidies kunnen een cruciale rol spelen in de verduurzaming van de Nederlandse economie. We moeten een groene transitie door en het is belangrijk dat de overheid dit samen met bedrijven doet. Ik zie subsidies als een vorm van positiviteit – de beste stimulans voor samenwerking. Deze positiviteit zie ik terug in veel innovatieve en circulaire projecten en daar word ik enthousiast van. Door mijn achtergrond in de geschiedenis van internationale betrekkingen zie ik veel mogelijkheden om mensen te verbinden en ideeën samen te brengen. Zo hoop ik bij te dragen aan het herstel van de band tussen mens en planeet.

  Innovatie | Duurzaamheid

 • Mireille Karthaus

  Office Manager
  Mireille Karthaus4 Vierkant

  Als Office Manager ben ik o.a. verantwoordelijk voor de (financiële) administratie, organisatorische en secretariële zaken, de schakel tussen de directie en de consultants, het aanspreekpunt voor onze leveranciers en klanten en bied ik facilitaire ondersteuning.  Het is vooral zaak dat alles hier op rolletjes loopt.

  Werken bij Plus Projects is zeker uitdagend, het is hier nooit saai. Er heerst hier een goede teamspirit. Iedereen staat hier voor elkaar klaar. Dat maakt het fijn werken.

  Mijn motto is vooral: “een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”!

 • Linda van der Veer

  Office Manager
  Linda van der Veer5

  In mei ben ik gestart als officemanager die naast de dagelijks gang van zaken ook de HR-taken oppakt. Ik ben heel enthousiast over Plus Projects omdat het een open, non-nonsens organisatie. Plus projects bestaat uit verschillende ambitieuze mensen die allen dezelfde idealen nastreven en op hun eigen manier/wijze impact willen maken.

  In mijn rol is het belangrijk de consultants en het bestuur te ontzorgen als het gaat om kantoorzaken en daarnaast goed te kijken naar onze missie, visie en doelstellingen op het gebied van HR. Hoe zorgen we voor een goed werkklimaat, hoe behouden we onze huidige collega’s en waarmee trekken we nieuwe collega’s aan?
  Ik haal energie uit het contact met de collega’s, gesprekken met externen, het uitwerken van ideeën en beleid; voor een groot deel doe ik samen met mijn collega officemanager Mireille. Hoe fijn is dat?

 • Karlijn Coenen

  Marketeer
  image00008

  Naast mijn studie Sustainability, Entrepreneurship & Technology ben ik bij Plus verantwoordelijk voor de marketing. Ik vind het ontzettend leuk om in zo’n gemotiveerd team te werken. Het is mooi om te zien hoe iedereen zich hard inzet voor een groene toekomst. Écht impact maken is voor mij belangrijk en hoe fijn is het dan om het verhaal van Plus (online) te mogen vertellen!

Over ons

Plus Projects werd in 2005 opgericht door Marjolein Nijhuis en David Paul Doornbos met de ambitie om niet het grootste maar wel het beste subsidieadviesbureau te zijn.

Inmiddels hebben we ons ontwikkeld tot een succesvol subsidieadvieskantoor gespecialiseerd in innovatie en duurzaamheid voor projecten met een positieve impact op de wereld om ons heen. Een adviesbureau dat streeft naar duurzame relaties met klanten en subsidieverleners, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen en met de durf om boven het maaiveld uit te steken. Het maximale halen uit elk project is en blijft dé succesformule van ons bedrijf.

Wij zijn trots op alle klanten die wij de afgelopen jaren hebben geadviseerd en met wie wij een duurzame persoonlijke relatie hebben opgebouwd. Hieronder mogen we de meest innovatieve en duurzame bedrijven van Nederland rekenen. Van autofabrikanten tot platenlabels tot suikerfabrieken. En zij mogen rekenen op ons.

Geïnteresseerd in ons maximaal subsidieadvies? Bel voor meer informatie naar +31 (0)70 301 2420.

Missie + Visie

Samen met onze opdrachtgevers staan wij aan de basis van complexe innovatie- en duurzaamheidsprojecten met een positieve impact op onze samenleving.

Onze missie is om deze projecten te versterken door maximaal subsidieadvies te leveren. Daarbij zijn we persoonlijk in onze aanpak en kritisch, zorgvuldig en professioneel in ons werk ten opzichte van alle betrokken partijen. Op die manier dragen wij actief bij aan de positieve ontwikkeling van de wereld van morgen.

Connectie met kunst

Wij hebben een speciale connectie met kunst. Kunst is subjectief, spreekt tot de verbeelding, vergt inzicht en draagt de ideeën van de kunstenaar over. Er zijn raakvlakken met de subsidiewereld, maar daar is het ons in dit geval niet om te doen. Kunst hoort gewoon bij Plus Projects. Deze connectie zal je niet ontgaan als je bij ons kantoor bent en is ook expliciet in onze visuele identiteit verwerkt.