Over ons

Ons team

 • Marjolein Nijhuis, LLM, MA

  Oprichter + Managing Director + Senior Consultant
  Marjolein4Vierkant

  Ik werd door één van onze klanten eens omschreven als “de slijpsteen van zijn gedachten.” Dit vond ik een prachtig compliment. Bovendien vat het goed samen hoe ik samenwerk met klanten om hun project door middel van subsidies vorm te geven.

  Innovatie | Duurzaamheid | Cultuur en Maatschappij | Internationaal | Management

 • David Paul Doornbos, MA

  Oprichter + Senior Consultant
  DavidPaul1Vierkant

  Voor mij is het een sport om de vaak complexe projecten van onze klanten te laten aansluiten bij de subsidiemogelijkheden die er zijn. Dit ligt namelijk niet altijd voor de hand. Ons talent voor deze ‘sport’ is een belangrijke component van ons succes.

  Innovatie | Duurzaamheid | Cultuur en Maatschappij | Internationaal

 • Constantijn van Eck, ing.

  Consultant
  Constantijn6Vierkant

  Als process engineer ben ik bekend met de noodzaak voor bedrijven om hun processen continu te verbeteren en verduurzamen. Niet alleen gaan deze veranderingen gepaard met grote technische uitdagingen, ook de financiële drempel ligt vaak erg hoog. Bij Plus Projects krijg ik de kans om bedrijven over de financiële drempel te helpen en zo technische vooruitgang te faciliteren op het gebied van duurzaamheid en wetenschap.

  Innovatie | Duurzaamheid

   

 • Erik Sewalt, Dr. ir.

  Consultant
  Erik Sewalt Vierkant

  Ik ben iemand met een brede interesse in techniek, IT en financiën. Hierdoor is het hartstikke leuk om met veel verschillende bedrijven samen aan innovaties te werken. Dit is niet alleen omdat het inhoudelijk interessant is, maar ook omdat het de mogelijkheid bied verdere innovatie d.m.v. subsidie financieel te realiseren.

  Innovatie | Tech

   

 • Ruben Maranus, MSc

  Consultant
  Ruben

  Door mijn belangstelling in grootstedelijke klimaattransities en specifiek de rol van de overheid hierin, ben ik geïnteresseerd in overheidssubsidiëring op zowel regionale-, nationale- en Europese schaal en de impact hiervan. De klimaattransities zijn in volle gang. Een manier om deze te versnellen, is om als bedrijfsleven te blijven investeren en innoveren op het gebied van verduurzaming. Als technisch bedrijfskundige, met een passie voor verduurzaming, krijg ik bij Plus Projects de kans bedrijven in verschillende sectoren te adviseren en begeleiden bij het realiseren van hun innovatieprojecten.

   

  Innovatie | Tech| Duurzaamheid

   

 • Nabil Ankoum, MSc

  Consultant
  Foto Nabil jpg

  De dringende behoefte aan een overgang naar een meer duurzame samenleving groeit, waarbij innovatie een belangrijk element is. Bij Plus Projects krijg ik de kans om te werken aan projecten die onze wereld duurzamer en innovatiever maken. De diversiteit aan bedrijven waarmee ik in aanraking kom en waarbij ik hen ondersteun met advies, maakt werken bij Plus Projects leuk en uitdagend. Mijn brede interesse in innovatie en duurzaamheid vergemakkelijkt de communicatie met onze klanten en biedt de mogelijkheid om verdere innovatie financieel te realiseren via subsidies.

  Innovatie | BCorp | Duurzaamheid

 • Ewout van den Dries, LLM

  Consultant
  Ewout van den Dries1 (1)

  Bij mij staat groei centraal. Beide persoonlijke groei en de duurzame ontwikkeling van onze internationale samenleving blijft in mijn ogen een van de grootste belangen voor de hedendaagse maatschappij. Mijn uiteenlopende interesses in kunst, cultuur, energie, techniek en waarborging van onze biodiversiteit kan ik bij Plus Projects goed toepassen. Werken bij Plus Projects geeft mij ook de kans om mijn juridische achtergrond te benutten en om juridisch-technische vraagstukken op te lossen, met als doeleinde de klant maximaal subsidieadvies te geven en hun groei te faciliteren.

  Innovatie | Tech | Duurzaamheid | BCorp

 • Tessa Noordermeer, MSc

  Consultant
  Foto Tessa

  Ik vind het belangrijk om bij te dragen aan de verduurzaming van Nederland. Soms hebben bedrijven nét dat extra zetje nodig om een verduurzamingsproject aan te gaan. Subsidies kunnen daarbij het verschil maken en vergroening stimuleren. Ik vind het super dat ik bij Plus kan werken aan projecten die het verschil maken op sociaal, ecologisch en/of economisch vlak. Met mijn achtergrond in duurzame bedrijfskunde kan ik bedrijfsprocessen analyseren en kijken naar verdere verduurzamingsmogelijkheden. Zo lever ik maximale impact.

  Innovatie | Mens en Maatschappij| Duurzaamheid

 • Mireille Karthaus

  Office Manager
  Mireille Karthaus4 Vierkant

  Als Office Manager ben ik o.a. verantwoordelijk voor de (financiële) administratie, organisatorische en secretariële zaken, de schakel tussen de directie en de consultants, het aanspreekpunt voor onze leveranciers en klanten en bied ik facilitaire ondersteuning.  Het is vooral zaak dat alles hier op rolletjes loopt.

  Werken bij Plus Projects is zeker uitdagend, het is hier nooit saai. Er heerst hier een goede teamspirit. Iedereen staat hier voor elkaar klaar. Dat maakt het fijn werken.

  Mijn motto is vooral: “een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”!

 • Linda van der Veer

  Officemanager / HR / Marketing
  Linda van der Veer5

  In mei’23 ben ik gestart als officemanager die naast de dagelijks gang van zaken ook de HR-taken en marketing oppakt. Ik ben heel enthousiast over Plus Projects omdat het een open, non-nonsens organisatie is. Plus Projects bestaat uit verschillende ambitieuze mensen die allen dezelfde idealen nastreven en op hun eigen manier/wijze impact willen maken.

  In mijn rol is het belangrijk de consultants en het bestuur te ontzorgen als het gaat om kantoorzaken en daarnaast goed te kijken naar onze missie, visie en doelstellingen op het gebied van HR. Hoe zorgen we voor een goed werkklimaat, hoe behouden we onze huidige collega’s en waarmee trekken we nieuwe collega’s aan?
  Ik haal energie uit het contact met de collega’s, gesprekken met externen, het uitwerken van ideeën en beleid; voor een groot deel doe ik samen met mijn collega officemanager Mireille. Hoe fijn is dat?

  Vragen m.b.t. marketing en communicatie kunt u mailen naar marketing@plusprojects.nl

Over ons

Plus Projects werd in 2005 opgericht door Marjolein Nijhuis en David Paul Doornbos met de ambitie om niet het grootste maar wel het beste subsidieadviesbureau te zijn.

Inmiddels hebben we ons ontwikkeld tot een succesvol subsidieadvieskantoor gespecialiseerd in innovatie en duurzaamheid voor projecten met een positieve impact op de wereld om ons heen. Een adviesbureau dat streeft naar duurzame relaties met klanten en subsidieverleners, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen en met de durf om boven het maaiveld uit te steken. Het maximale halen uit elk project is en blijft dé succesformule van ons bedrijf.

Wij zijn trots op alle klanten die wij de afgelopen jaren hebben geadviseerd en met wie wij een duurzame persoonlijke relatie hebben opgebouwd. Hieronder mogen we de meest innovatieve en duurzame bedrijven van Nederland rekenen. Van autofabrikanten tot platenlabels tot suikerfabrieken. En zij mogen rekenen op ons.

Geïnteresseerd in ons maximaal subsidieadvies? Bel voor meer informatie naar +31 (0)70 301 2420.

Missie + Visie

Samen met onze opdrachtgevers staan wij aan de basis van complexe innovatie- en duurzaamheidsprojecten met een positieve impact op onze samenleving.

Onze missie is om deze projecten te versterken door maximaal subsidieadvies te leveren. Daarbij zijn we persoonlijk in onze aanpak en kritisch, zorgvuldig en professioneel in ons werk ten opzichte van alle betrokken partijen. Op die manier dragen wij actief bij aan de positieve ontwikkeling van de wereld van morgen.

Connectie met kunst

Wij hebben een speciale connectie met kunst. Kunst is subjectief, spreekt tot de verbeelding, vergt inzicht en draagt de ideeën van de kunstenaar over. Er zijn raakvlakken met de subsidiewereld, maar daar is het ons in dit geval niet om te doen. Kunst hoort gewoon bij Plus Projects. Deze connectie zal je niet ontgaan als je bij ons kantoor bent en is ook expliciet in onze visuele identiteit verwerkt.