Webinar: Organisatieontwikkeling in het Coronatijdperk

Hoe ga je om met veranderingen in je organisatie? Hoe behoud je goede werksfeer? En hoe zorg je dat iedereen gemotiveerd blijft? Er is voor ons allemaal veel veranderd in de afgelopen maanden  Рwe hebben inmiddels kunnen wennen aan thuiswerken. Maar thuiswerken brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Dus hoe ga je met organisatieontwikkeling in deze tijd?

Tijdens de interactieve webinar Organisatieontwikkeling in het Coronatijdperk is Lean Consultant Arjen Hoekzemavan de Lean Consultancy Group te gast. Bovendien LCG is 5 keer op rij uitgeroepen tot “beste werkgever” door Great Place to Work. Samen met subsidieconsultant Cheryl Philipsen geeft Arjen inzicht in verschillende oplossingen en tools rond organisatieontwikkeling in het coronatijdperk.

Deelname is gratis. Schrijf je dus hier in voor de webinar Organisatieontwikkeling in het Coronatijdperk.


Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Door op ‘Meld mij aan’ te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG).
Over LCG
De Lean Consultancy Group heeft een 50-jarendoel: het vergroten van het levensgeluk. Dit doen wij door organisaties te helpen hun prestaties te verbeteren en zo hun impact te vergroten door gebruik te maken van de Lean én Agile filosofie. De essentie is om van klant zijn een feestje te maken en voor medewerkers het werk inspirerend te laten zijn. Gevolg: betere resultaten.