De eerste tijd van Nabil en Tessa bij Plus

Even kennismaken!
Nabil en Tessa zijn onze nieuwe collega’s, beiden gestart op 1 september in de functie van Junior consultant.
We
hebben hen gevraagd hoe zij de eerste tijd bij Plus hebben ervaren. 

Vertel iets over jezelf

Ik ben Nabil, 30 jaar en woonachtig in Rotterdam. Hard aan het zoeken naar een woning in Den Haag! De afgelopen jaren heb ik in het buitenland gewoond, wat me de mogelijkheid heeft geboden om mijn vaardigheden en capaciteiten in diverse omgevingen te ontwikkelen. Mijn hobby’s zijn klimmen, zwemmen en wildkamperen. Ik heb een master behaald in Bedrijfskunde, hier heb ik kennisgemaakt met duurzame projecten. Ik wil graag de focus op duurzaamheid voortzetten in mijn professionele carrière, en dat bracht me bij Plus.

Ik ben Tessa. Ik ben 23 jaar en kom uit Rotterdam. Mijn hobby’s zijn koken, boksen, schaatsen en lezen. Ik heb een master gehaald in Global Business & Sustainability aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens deze master heb ik veel kennis opgedaan met verduurzamingscases bij verschillende bedrijven. Dit wilde ik graag voortzetten tijdens mijn werk, en zo ben ik bij Plus terechtgekomen.

Hoe kijk je terug op de eerste tijd bij Plus?

Nabil is zeer positief. Mijn collega’s hebben me goed ontvangen, en ik voel me hier welkom. Het werk is stimulerend en biedt me kansen om nieuwe dingen te leren.

Tessa is ook heel positief. Ik mocht al meteen veel dingen oppakken en kreeg verantwoordelijkheid. Ik heb leuke behulpzame collega’s, zij denken graag met me mee. Dat gaat niet alleen over inhoud maar ook over de algemene ontwikkeling hier bij Plus. Ik ervaar veel openheid en interesse in elkaar en dat vind ik fijn. Werkinhoudelijk ben ik ook heel blij, er is afwisseling en ruimte om eigen dingen te doen.

Wat was het hoogtepunt?

Nabil: Het bezoek aan Spacebuzz en het werken aan een nieuw project van New Optimist zijn mijn hoogtepunten. Het waren projecten met thema’s waar ik persoonlijke binding mee heb, dus was dat extra leuk om hier mee aan de slag te mogen. Ook vond ik de Onboardingsdag een hoogtepunt; leuk om je collega’s in een andere setting beter te leren kennen.

Tessa: Een project dat ik nu mag oppakken is wel mijn hoogtepunt. Het is leuk om op korte termijn resultaat te zien en positieve feedback te krijgen. Ook de samenwerking met een andere organisatie is leuk en uitdagend. Dit pak ik samen met mijn nieuwe collega Nabil op. Het voelt goed om die kans(en) te krijgen en we worden ook erg enthousiast ontvangen.

Hoe is Plus Projects als werkgever? Waarom is werken bij Plus zo leuk?

Nabil: De goede balans tussen werken en de omgang met elkaar. Ik vind het prettig dat er korte lijnen zijn, iedereen is gelijkwaardig en er heerst een goede dynamiek tussen collega’s. Iedere collega is uniek, we leren van elkaar zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Tessa: De sfeer op kantoor is prettig. De collega’s zijn open en benaderbaar. Ik wil blijven leren en ontwikkelen en bij Plus is daar aandacht voor. De vrijheid en kansen die ik krijg geeft vertrouwen en maken het werk extra leuk. Ook vind ik het belangrijk dat Plus duurzaamheid nastreeft; zowel op kantoor als op de mensen gericht. Dat is ook een van de redenen dat ik hier ben gaan werken.

Waar kijk je het meest naar uit in je rol als consultant?

Nabil: Groei in de rol als consultant. Het volledig verantwoordelijk zijn voor verschillende klanten en bijdragen aan de groei van Plus Projects.

Tessa: Ik kijk het meeste uit naar het zo veel mogelijk kennis opdoen o.a. op het gebied van technische innovaties. Ik wil groeien in mijn rol als consultant; een goede adviseur zijn voor de klanten en verschillende samenwerkingen aangaan en deze verder uitbouwen.

Wat wil je Plus meegeven?

Nabil: Ik hoop mij bij Plus lange tijd te kunnen blijven ontwikkelen en zo mijn groei voort te zetten. Ik ben enthousiast over de toekomstperspectieven en draag hier graag aan bij.

Tessa: Mijn wens voor Plus Projects is dat we nog enorm mogen groeien als bedrijf en nog heel veel leuke nieuwe collega’s, projecten en klanten mogen verwelkomen!
Het lijkt me supergaaf om met Plus mee te werken aan grote internationale verduurzamingsprojecten. Zo kunnen we nog meer impact maken.

Hartelijk dank Nabil en Tessa voor dit gesprek!

 

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws? Volg onze LinkedIn pagina of meld je aan voor de Plus Projects nieuwsbrief: Aanmelden