De eerste tijd van Linda bij Plus

Even kennismaken! Linda is onze nieuwe office manager, HR specialist en verantwoordelijk voor recruitment bij Plus. Een super diverse rol en onmisbaar in ons team. We hebben haar gevraagd hoe ze haar eerste tijd bij Plus heeft ervaren. 

Hoe kijk je terug op de eerste tijd bij Plus?

Voor Linda was het de eerste tijd bij Plus al meteen lekker druk. Er is genoeg te doen op het gebied van HR en recruitment omdat het Plus team hartstikke hard aan het groeien is. Dat is natuurlijk heel fijn, maar daardoor was het voor Linda meteen aanpoten en soms wat chaotisch. Gelukkig heeft ze wel een hele fijne onboarding gehad. Plus zorgt altijd voor een goed inwerktraject en een letterlijke onboarding op het strand in Scheveningen. Linda zegt: “En het is fijn dat je niet de enige bent die nieuw start in het team. Bij Plus wordt er altijd gekeken dat men in een groepje start.” Linda voelt zich thuis in het team en kijkt positief terug op de afgelopen maanden.  

Wat was het hoogtepunt?

Linda moet er even over nadenken. Ze zit natuurlijk nu pas 2 maanden bij Plus en voor haar is een hoogtepunt echt iets wat je al kan komen brengen, dus bijdragen aan een team. Ze is op dit moment samen met Marjolein bezig met de werving. Per september starten er weer twee nieuwe consultants. Linda speelt hierin een belangrijke rol. Ze geeft aan dat het fijn is om direct bij te hebben kunnen dragen. En ze zegt: “Ook hoop ik natuurlijk om nog veel hoogtepunten te behalen bij Plus!” Wij zijn er zeker van dat dit gaat lukken. 

Hoe is Plus Projects als werkgever?

Dit is een vraag die ook vaak gesteld wordt door sollicitanten, zegt Linda meteen. Linda antwoordt altijd als volgt: “Plus is een hele prettige werkgever, we zijn een kleine organisatie dus er zijn korte lijntjes en contact is direct en persoonlijk”. Iedereen is gelijkwaardig in het team en er is een veilige sfeer en cultuur. Dit zorgt ervoor dat er heel open gecommuniceerd wordt. Hierin kunnen we als team zeker nog meer stappen maken, maar dit gaat echt al erg goed. Verder geeft Linda aan: “Het is goed om als team bewust te zijn van de ruimte die je kunt pakken bij Plus. Soms is dat nog even zoeken maar zoals je weet doe ik bijvoorbeeld heel uiteenlopende dingen. Dit is juist mogelijk omdat die ruimte door Plus gegeven wordt”. Linda vindt dat heel bijzonder. Het maakt de rol uitdagend en leuk omdat werknemers daar eigen verantwoordelijkheid in kunnen pakken. 

Waar kijk je het meest naar uit in je rol als officemanager – HR?

Wat Linda echt als stip op de horizon ziet is een volledig geoptimaliseerde samenwerking met Mireille, onze andere officemanager. Hiermee bedoelt ze dat Linda werk van Mireille kan wegnemen en dat zij en Mireille elkaar goed aanvullen. Als dit goed werkt, kunnen ze hiermee zorgen dat zowel het team als het bestuur goed hun werk kunnen doen. Het is fijn als alles op de achtergrond goed geregeld is, zoals de laptops, de voorraad. Kortom dat alle facilitaire  zaken  gewoon goed georganiseerd zijn. Verder geeft Linda aan dat het ook fijn zal zijn als ze de tijd heeft en kan nemen om leuke dingen te organiseren voor en in het team. De uitdaging in deze rol ligt echt in het ondersteunen van het team en het bestuur. Linda zegt: ”En dat doe ik gelukkig niet alleen. Waar ik echt naar uit kijk is dat Mireille en ik dus die rol ook echt pakken samen en dat collega’s dit merken en kunnen waarderen.”

Waarom is werken bij Plus zo leuk?

Dan komt het bij Linda toch neer op sfeer. Ze vindt sfeer heel belangrijk en de ruimte waarin je werkt. We zitten in een mooi pand in Scheveningen en dat voelt voor Linda gewoon heel prettig. Bij Plus is het heel informeel en gezellig, maar er wordt ook hard gewerkt. Bij Plus werken allemaal slimme mensen met ieder een eigen kijk op hoe dingen anders of beter kunnen. Dit is super leerzaam, vindt Linda. Ze is super blij om ook een keer met jongere mensen te werken en beschrijft dit als verfrissend. Linda sluit af: “Ik leer heel veel van mijn collega’s.” Dat vinden wij fijn om te horen!  

Heeft u een vraag? Neem contact op met onze specialisten! Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend een mail sturen naar info@plusprojects.nl.

 

 

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws? Volg onze LinkedIn pagina of meld je aan voor de Plus Projects nieuwsbrief:

Aanmelden