Terugblik Round Table 1 juni

We blikken terug op een ontzettend geslaagde round table. We hadden het genoegen om sprekers uit diverse sectoren te verwelkomen, die ons hebben meegenomen in de fascinerende wereld van kunstmatige intelligentie. Een levendige paneldiscussie zorgde voor een dag vol leerzame inzichten.

Natuurlijk werd er met een lach en een tikkeltje nervositeit gesproken over de worst-case scenario’s met zelfproducerende AI-robotica, maar daarnaast lag er ook een serieuze focus op het introduceren van AI gebruik voor dagelijkse handelingen. Het werd duidelijk dat de rode draad van de discussies zich richtte op de rol van de mens. Hoe kunnen we het gedrag van mensen veranderen, zodat het gebruik van AI van iets uitzonderlijks naar iets gebruikelijks evolueert? Hoe kunnen we de waarde van AI als hulpmiddel aantonen en het beeld van AI als enge nieuwe ontwikkeling transformeren naar AI als tijdbesparende werktool?

Deze vragen hebben ons geïnspireerd en laten zien dat we als individuen en als gemeenschap een cruciale rol spelen bij het vormgeven van de toekomst. Met de inzichten die we hebben opgedaan tijdens deze round table, zijn we vastberaden om bij te dragen aan de acceptatie en het begrip van AI als een waardevolle bondgenoot. We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit succesvolle event, in bijzonder bedanken we de sprekers Robert van der Zwart, Corné van Bunnik en Tim van Deursen. Laten we gezamenlijk werken aan een toekomst waarin AI een positieve impact heeft op onze samenleving!

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen? Neem contact op met onze specialisten! Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend een mail sturen naar info@plusprojects.nl.

 

 

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws? Volg onze LinkedIn pagina of meld je aan voor de Plus Projects nieuwsbrief:

Aanmelden