Webinar: Intro Innovatiesubsidies MIT & DEI+

Innovatietrajecten zijn altijd spannend, en nu misschien nog wel extra. Maar er zijn ook kansen, want innovatie is essentieel voor onze economie. Tot slot zijn in september de deadlines voor twee grote regelingen: MIT en DEI+. Benieuwd of uw project hiervoor in aanmerking komt?

Tijdens de interactieve webinar geeft consultant Cheryl Philipsen inzicht in de subsidiemogelijkheden op gebied van innovatie. En vanwege de aankomende deadlines, zal ze speciaal aandacht besteden aan de innovatiesubsidies MIT en DEI+.

Webinar: Intro Innovatiesubsidies MIT & DEI+
donderdag 4 Juni, 16:30 – 17:30

webinar innovatiesubsidies MIT DEI+

Deelname aan de Webinar: Intro Innovatiesubsidies MIT DEI+ is gratis. Klik hier om u in te schrijven.

 

Over MIT

Met de Mkb Innovatiestimulering Topsectoren en Regio’s – kortweg MIT – kunnen mkb ondernemingen MIT-subsidie ontvangen voor innovatieve activiteiten. Dit kan oplopen tot  maximale subsidie van € 100.000 voor activiteiten zoals het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het inkopen van kennis bij een kennisinstelling of het uitvoeren van een innovatief samenwerkingsproject.

Over DEI+

Heeft u een nieuwe technologie of dienst op het gebied van energiebesparing of duurzame energieopwekking, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een speciale subsidieregeling Demonstratieprojecten Energie Innovatie (DEI+).