Plus is jarig en dat vieren we met jou!

Plus Projects bestaat 15 jaar! Dat willen we natuurlijk vieren. Maar hoe doe je zoiets, als de strandtenten vervangen zijn door beeldschermpjes en virtuele champagne toch net wat minder lekker plopt? Daar hebben we wat op bedacht. We hebben een prijsvraag in het leven geroepen. De komende maanden gaan we op zoek naar het meest innovatieve, duurzame bedrijf, dat een prachtig plan heeft dat voor subsidie in aanmerking kan komen. Dat bedrijf gaan wij helpen. De winnaar van de prijsvraag wint namelijk advies-uren van Plus Projects ter waarde van maar liefst 3.000 euro.

Een keukentafel, twee laptops, een printer, mobiele telefoons, een David Paul en een Marjolein. Dat is hoe Plus 15 jaar geleden is begonnen in Den Haag.

In vijftien jaar tijd groeide Plus Projects uit tot een MKB bedrijf en heeft het vele bedrijven en organisaties ondersteund met subsidie- en organisatieadvies. De projecten lopen uiteen van volledige renovatietrajecten tot aan een grafkist op basis van mycelia.

De Plus projecten hebben altijd een kern van innovatie en duurzaamheid – impactvolle projecten, dat is waar wij ons voor inzetten en hard maken.

Een groot feestje stond gepland, maar helaas, door de Covid-19 maatregelen heeft Plus besloten dat het niet verantwoord is om dit groots te vieren in een strandtent. Desondanks wil Plus zijn vijftienjarig bestaan wel graag vieren!

Daarom, ter ere van de 15e verjaardag, geven wij eenmalig advies-uren cadeau ter waarde van €3000.

Jij kan hiervoor in aanmerking komen door het aanmeldformulier in te vullen:

https://www.maximaalsubsidieadvies.com/prijsvraag