Eurostars

Werkt u als mkb’er op Europees niveau samen aan state-of-the art innovatieprojecten? En wilt u deze innovaties versneld introduceren op de markt? Dan biedt de subsidieregeling Eurostars hierin ondersteuning!

Eurostars biedt mkb ondernemingen de mogelijkheid om samen met tenminste één partner uit een ander Eurostars-land marktgerichte ontwikkeling van een nieuw product, proces of dienst uit te voeren. De subsidie verkleint de financiële risico’s en beoogt de technologie sneller op de markt te krijgen.

Eurostars is er speciaal voor het mkb en de projectkosten moeten dan ook voor minimaal 50% door het mkb gedragen worden. Ook mag geen van de samenwerkende deelnemers meer dan 70% van de projectkosten op zich nemen. De subsidie kan ten hoogste €500.000,- per project bedragen en is exclusief bedoeld voor projecten met een focus op de civiele toepassing(en) van de innovatie.

Eurostars in het kort

  • Subsidieprogramma voor innovatieve mkb’ers die samenwerken met Europese partners (incl. een kennispartner)
  • Excellente innovatie projecten
  • Jaarlijks zijn er twee aanvraagrondes (meestal februari en september)

Neem voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor uw project contact op met onze consultants of stel een vraag via info@plusprojects.nl.

 

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws? Volg onze LinkedIn pagina of meld je aan voor de Plus Projects nieuwsbrief:

Aanmelden