Eurostars

Werkt u als mkb’er op Europees niveau samen aan state-of-the art innovatieprojecten? En wilt u deze innovaties versneld introduceren op de markt? Dan biedt de subsidieregeling Eurostars hierin ondersteuning!

Eurostars biedt mkb ondernemingen de mogelijkheid om samen met tenminste één partner uit een ander Eurostars-land marktgerichte ontwikkeling van een nieuw product, proces of dienst uit te voeren. De subsidie verkleint de financiële risico’s en beoogt de technologie sneller op de markt te krijgen.

Eurostars in het kort

  • Subsidieprogramma voor innovatieve mkb’ers die samenwerken met Europese partners (incl. een kennispartner)
  • Excellente innovatieprojecten
  • Subsidie is 50% van de  projectkosten met een maximum van € 500.000,–
  • Jaarlijks zijn er twee aanvraagronden (meestal februari en september)

Europese subsidietrajecten… Die zijn toch zeer complex?!

Plus Projects heeft ruime ervaring met het aanvragen van Europese subsidies. Ook omvangrijkere regelingen dan Eurostars. Wij ondersteunen bij het vormen van sterke consortia, het opstellen van de subsidieaanvraag en in de fase na toekenning van de subsidie.

Wilt u meer weten over de subsidieregeling Eurostars?

Wilt u weten welke mogelijkheden er voor uw organisatie of consortium zijn? Om uw projectidee te bespreken kunt u contact opnemen met Marjolein Nijhuis via 06-41277978/nijhuis@plusprojects.nl.

De subsidieregeling Missiegedreven Onderzoek, Ontwikkeling en Innovatie (MOOI) ondersteunt integrale oplossingen die bijdragen aan de…

De OPZuid subsidieregeling is voor mkb-ondernemers uit Zuid-Nederland (Limburg, Noord-Brabant en Zeeland) om de ontwikkeling…

Wilt u investeren in het verbeteren van het energielabel van een bestaand bedrijfsgebouw? Dan biedt…

Het doel van de Stimuleringsregeling voor leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen (SLIM) is het leveren…

MKB Idee is een regeling waarmee de overheid mkb’ers wilt stimuleren meer te investeren in…