Energielabelsprong

Investeren in het verbeteren van het energielabel van een bestaand bedrijfsgebouw

Dan biedt de EIA-regeling een fiscaal voordeel op de vennootschapsbelasting. U kunt een percentage van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. De regeling geldt voor een pakket van energie-investeringen gebaseerd op een maatwerkadvies.

Het advies dient opgesteld te zijn voordat is geïnvesteerd in de maatregelen genoemd in het maatwerkadvies en voordat een EIA-melding wordt gedaan. De energieprestatie van het bedrijfsgebouw moet door het pakket van energie-investeringen voldoen aan minimaal label B en met minimaal drie labels zijn verbeterd.

Meer weten over energielabelsprong?

Plus Projects heeft ruim ervaring met subsidieadvies en projectplanning op nationaal en internationaal niveau. Wij leveren maximaal subsidieadvies voor duurzame en innovatieve projecten van onze klanten zoals SKF, de Goede Doelen Loterijen en ASICS. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een energielabelsprong voor uw project? Neem dan contact met ons op via info@plusprojects.nl.

 

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws? Volg onze LinkedIn pagina of meld je aan voor de Plus Projects nieuwsbrief:

Aanmelden