Dutch Good Growth Fund (DGGF)

Om mkb-ondernemers financiële steun te bieden bij zaken doen in opkomende markten en ontwikkelingslanden heeft de Nederlandse overheid het Dutch Good Growth Fund (DGGF) opgericht.

DGGF in het kort

De overheid ondersteunt ondernemingen die zaken doen in ontwikkelingslanden met leningen, participaties, garanties, exportkredietverzekeringen en exportfinancieringen met terugbetaalverplichting via het Dutch Good Growth Fund (DGGF). De verstrekte leningen moeten worden terugbetaald aan het fonds, zodat andere bedrijven hier ook weer gebruik van kunnen maken.

Het DGGF is gericht op projecten in opkomende markten en ontwikkelingslanden. Met financiële steun vanuit het DGGF kunnen bedrijven arbeidsomstandigheden verbeteren en maatschappelijk verantwoord ondernemen in één van de DGGF-landen (gelegen in Afrika, Azië, Latijns-Amerika en Midden- en Oost-Europa) en daarmee economische groei vergroten, zowel in deze landen, als in Nederland. Tot slot kan deze subsidie gedurende het hele jaar worden aangevraagd.

Meer informatie over Dutch Good Growth Fund? Neem dan contact op met info@plusprojects.nl 

 

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws? Volg onze LinkedIn pagina of meld je aan voor de Plus Projects nieuwsbrief:

Aanmelden