Wij blijven even thuis.

Ook bij Plus Projects werken we op het advies van de overheid en het RIVM (zoveel mogelijk) thuis. Tot minimaal 6 april zijn wij dus niet of beperkt op kantoor aanwezig. Heeft u in deze periode een afspraak met uw Plus Projects consultant? Dan bespreekt uw consultant met u eventuele alternatieven. Wij blijven met u meedenken. Kortom, onze werkzaamheden gaan door zoals u van ons gewend bent, maar we blijven even thuis en doen een alleen virtueel kopje koffie met u.

Wij gaan voor maximaal subsidieadvies. Ook nu. Zeker nu. Samen met u bekijken we wat uw mogelijkheden zijn, hoe we u kunnen ontzorgen en hoe wij u kunnen helpen uw bestaande trajecten te laten doorlopen. Wij houden alle ontwikkelingen in de gaten en vertalen dat voor u naar een advies op maat. Zoals u dat al sinds 2005 van ons gewend bent.

Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met uw consultant. Wij zijn bereikbaar via verschillende kanalen: Zoom, Skype, Google Hangouts, FaceTime, Whatsapp, noem maar op. Rooksignalen zijn we niet zo een fan van (#duurzaamheid), maar u kunt ons natuurlijk ook gewoon mailen of bellen.
Alle e-mailadressen en telefoonnummers vindt u hier.

U kunt met uw vragen ook op ons algemene adres terecht: info@plusprojects.nl . Het laatste nieuws volgt u via onze kanalen zoals de maandelijkse nieuwsbrief, of dagelijkse updates via LinkedIn, Facebook en onze gloednieuwe Instagram.

Graag weer tot snel, en met vriendelijke groet,
Het team van Plus Projects