Wij blijven even thuis.

Ook bij Plus Projects werken we op het advies van de overheid en het RIVM (zoveel mogelijk) thuis. Tot minimaal 6 april zijn wij dus niet of beperkt op kantoor aanwezig. Heeft u in deze periode een afspraak met uw Plus Projects consultant? Dan bespreekt uw consultant met u eventuele alternatieven. Wij blijven met u meedenken. Kortom, onze werkzaamheden gaan door zoals u van ons gewend bent, maar we blijven even thuis en doen een alleen virtueel kopje koffie met u.

Wij gaan voor maximaal subsidieadvies. Ook nu. Zeker nu. Samen met u bekijken we wat uw mogelijkheden zijn, hoe we u kunnen ontzorgen en hoe wij u kunnen helpen uw bestaande trajecten te laten doorlopen. Wij houden alle ontwikkelingen in de gaten en vertalen dat voor u naar een advies op maat. Zoals u dat al sinds 2005 van ons gewend bent.

Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met uw consultant. Wij zijn bereikbaar via verschillende kanalen: Zoom, Skype, Google Hangouts, FaceTime, Whatsapp, noem maar op. Rooksignalen zijn we niet zo een fan van (#duurzaamheid), maar u kunt ons natuurlijk ook gewoon mailen of bellen.
Alle e-mailadressen en telefoonnummers vindt u hier.

U kunt met uw vragen ook op ons algemene adres terecht: info@plusprojects.nl . Het laatste nieuws volgt u via onze kanalen zoals de maandelijkse nieuwsbrief, of dagelijkse updates via LinkedIn, Facebook en onze gloednieuwe Instagram.

Graag weer tot snel, en met vriendelijke groet,
Het team van Plus Projects

De eerste call voor Circular Bio-based Europe Joint Undertaking is geopend. CBE JU is een…

Eerder stelden we consultants Constantijn & Janneke al 5 vragen, deze maand zetten we Erik…

Deze regeling is erg interessant voor ondernemingen of instellingen die betrokken zijn bij regionale samenwerkingsverbanden.In…