Verduurzamen van uw bedrijfspand

Uit  onderzoek van de RVO blijkt dat 71% van de bedrijven die investeert in de verduurzaming van zijn pand geen gebruik maakt van subsidies. Het blijkt dat veel bedrijven niet bekend zijn met de mogelijkheid of tijd missen om hier subsidie voor aan te vragen. Zonde, want deze subsidies zijn er juist om het verduurzamen van een pand makkelijker te maken voor ondernemers. Dus, verduurzamen van uw bedrijfspand?

Subsidies voor uw bedrijfspand

Voor een groene toekomst is duurzaam bouwen en verduurzaming van bestaande gebouwen essentieel. Om de transitie van de gebouwde omgeving te versnellen zijn er allerlei subsidies en fiscale regelingen beschikbaar. Denk hierbij niet alleen aan regelingen voor kantoorpanden, maar ook voor maatschappelijk vastgoed, industrieel vastgoed, woningcorporaties en de verhuurders (vrije) woningmarkt. Om u inzicht te geven in de mogelijkheden per type pand, regeling en haalbaarheid, hebben wij een overzicht gemaakt van alle subsidiemogelijkheden binnen de gebouwde omgeving. 

Deze kunt u hier aanvragen

Dit subsidieoverzicht geeft in één oogopslag weer welke subsidieregelingen ingezet kunnen worden. We hebben een onderscheid gemaakt tussen fiscale regelingen, regelingen die een investering kunnen ondersteunen, regelingen gericht op productie of innovatie, bouw gerelateerde regelingen, regelingen gericht op monumenten en regelingen rondom financiering.

Dus, wat kan Plus voor u betekenen? 

Aan de hand van een subsidiescan brengen we in kaart welke regelingen bij uw duurzaamheidsambities passen. Afhankelijk van uw (ver)bouwplannen, kan er vaak een combinatie van regelingen ingezet worden. Vanuit Plus begeleiden we het gehele proces, van subsidiescan, tot aanvraag en verantwoording. Persoonlijk advies staat bij ons centraal en wij nemen alle zorg uit handen. 

 

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen? Neem vooral contact op met onze specialisten! Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend een mail sturen naar info@plusprojects.nl.

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws? Volg onze LinkedIn pagina of meld je aan voor de Plus Projects nieuwsbrief:

Aanmelden