Samen met Plus Projects impact maken

Veel bedrijven hebben goede projectideeën die maar niet tot uitvoering komen. Bijvoorbeeld doordat er (te) weinig budget voor is of dat er te weinig draagvlak voor lijkt te zijn. Dit is zonde. En onnodig!

Want wij kunnen helpen. Dit doen we op de volgende manier:

  1. Als eerste stap denken wij mee over het idee en bepalen we gezamenlijk met onze opdrachtgevers de gewenste koers;
  2. Vanuit de geformuleerde koers zoeken we vervolgens draagvlak en zetten benodigde samenwerkingen op. Door onze externe blik weten we welke ontwikkelingen plaatsvinden en kunnen we snel schakelen met relevante partijen.
  3. We weten hoe we in samenwerking met de relevante partijen vervolgens een goed idee kunnen omzetten naar een helder projectplan.
  4. En last but not least, we weten hoe we succesvol een subsidietraject kunnen inzetten. Met maximaal kans van slagen!

Waarom Plus Projects?

Verandering betekent loslaten en het beginnen met iets anders. Daarom is het enorm fijn om een onafhankelijke consultant in de arm te nemen die kan helpen met het omzetten van impactvol idee naar succesvol project. Vanuit Plus Projects zijn we specialisten in het realiseren van impactvolle projecten op het gebied van duurzaam, circulair en digitaal. We zetten ons graag in om ook uw idee tot uitvoering te brengen.

Benieuwd wat dat voor u kan betekenen?  Neem contact op met  Marjolein Nijhuis (of tel: +31 (0)6 41277978), zij kan u meer vertellen over de mogelijkheden.

 

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws? Volg onze LinkedIn pagina of meld je aan voor de Plus Projects nieuwsbrief:

Aanmelden