REACT-EU Oost-Nederland 15 december open!

Vorige week hebben we een artikel geschreven over de opening van de tweede tranche van de REACT-EU Oost-Nederland. Vers van de pers: deze week is bekend gemaakt dat de openstelling niet op 15 november is, maar op 15 december! Dat is goed nieuws, want dat geeft innovatieve ondernemers meer tijd om een goed voorstel in te dienen. 

Even opfrissen: over de REACT-EU

De REACT-EU is een regeling waarin subsidie aangevraagd kan worden voor projecten die zich richten op een groen, digitaal en veerkrachtig herstel van de regionale economie. De Europese Unie heeft voor de tweede keer een bedrag beschikbaar gesteld voor innovatieve projecten in Oost-Nederland. Er is € 60,5 miljoen is toegezegd. Dat is een mooi bedrag!

15 december

Dus, wat gebeurd er dan op 15 december? Er wordt op deze dag € 50 miljoen beschikbaar gemaakt voor projectaanvragen in de categorieën:

  • ten eerste: ontwikkelingsprojecten en;
  • ten tweede: gedeelde faciliteiten. 

 

Hoogstwaarschijnlijk zal het beschikbare budget op de eerste dag meteen overtekend worden. Hierom is het belangrijk om op 15 december je aanvraag in te dienen. 

Wat is een goed voorstel?

Zoals eerder genoemd, kan er een aanvraag gedaan worden binnen ontwikkelingsprojecten of gedeelde faciliteiten. Maar wat betekent dat precies? Daar kunnen wij je mee helpen. 

Neem contact op met Marjolein Nijhuis (of tel: +31 (0)6 41277978) of David Paul (of tel: +31 (0)6 5136 7024). Zij helpen je graag verder. Uiteraard kun je ook altijd vrijblijvend een mail sturen naar info@plusprojects.nl.

 

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws? Volg onze LinkedIn pagina of meld je aan voor de Plus Projects nieuwsbrief:

Aanmelden