Openstelling: Regio Deals

Deze regeling is erg interessant voor ondernemingen of instellingen die betrokken zijn bij regionale samenwerkingsverbanden.In Regio Deals werkt het Rijk en regio’s samen om de ‘brede welvaart’ te vergroten. Er is specifieke aandacht voor hetgeen er lokaal, in de regio afspeelt. Dit jaar is er zo’n € 300 miljoen euro beschikbaar voor nieuwe voorstellen.

Wie, wat, wanneer?

Dus, heeft u ideeën over het verbeteren van de kwaliteit van leven, werken en wonen in de regio door middel van samenwerkingsverbanden? Dan komt u wellicht in aanmerking! Het Rijk heeft besloten om Regio Deals voort te zetten en € 900 miljoen beschikbaar te stellen voor de periode 2022 – 2025. De eerste tranche is al opengesteld en loopt van 15 juli tot en met 15 november 2022. 

Regio Deals: Budget 

Het budget van deze nieuwe ronde is € 284,2 miljoen euro. De bijdrage vanuit het Rijk is per Regio Deal minimaal 5 miljoen en maximaal 40 miljoen euro. Het uitgangspunt is dat de regionale partners hetzelfde bedrag aan cofinanciering bijdragen, afkomstig uit zowel publieke als uit private middelen. 

 

Meer weten? Neem contact op met onze specialisten.

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws? Volg bijvoorbeeld onze LinkedIn pagina of meld je aan voor de Plus Projects nieuwsbrief:

Aanmelden