Het Plus-kippenvel!

Geschreven door David Paul Doornbos

Vanochtend liep ik het kantoor in en noem me soft, maar ik kreeg serieus een beetje kippenvel. Aan zijn bureau zat Vincent al te werken, Nicolien was bezig met papieren, Cheryl belde een lead voor de SLIM-regeling, onze hond Joep lag op zijn welbekende manier in de oorstoelen en Marjolein was de ruimte aan het opmeten voor de nieuwe indeling. Het was gezellig en er was reuring. Dit is de club zoals ik die van vóór Corona kende. Ik heb dit gewoon even van een afstandje bekeken en ik werd heel blij. En als je een stapje terug doet, zie ik steeds meer dat we ook gewoon weer leuke dingen aan het doen zijn. Het enige wat we zelf moeten doen, is dat weer te zien en zelf ook zo’n kippenvel-momentje mee te maken. Ik noem het een Plus-kippenvel-momentje.

Drie weken geleden hebben we weer een Plus-borrel gehad. Een beetje onwennig kwamen we bij elkaar om eens te kijken wat dat ook alweer was. Het was gezellig op het balkon. We konden afstand houden en genieten van mooie verhalen, een drankje en lekkere hapjes in de zon. Marjolein had vanuit haar enthousiasme een quiz bedacht: raad welke consultant bij welk plaatje hoort. Er kwamen mooie anekdotes naar boven…..

Marjolein is van de week met Vincent en een fles champagne naar een kickout van Holland Casino geweest en daar komt dan weer vervolgwerk uit. Daarnaast melden nieuwe prospects zich. Ze hebben via via gehoord dat ze bij ons moeten zijn. En vanmiddag hebben we weer een borrel. De nieuwe garde krijgt een inspirerend boek. Begin september gaan we met het nieuwe team onboarden om te ontwikkelen tot A-players en de teamspirit erin te brengen.

Ik weet het, als je naar het nieuws kijkt en de besmettingscijfers hoort, dan zou je denken dat er weinig reden is voor optimisme. We moeten ook met elkaar de schouders eronder blijven zetten, ook al is dat lastig, vergt dat extra tijd en inspanning. Vooral en altijd vanuit het beeld “wat kan er wel”. Ik ben van het positieve soort en met het nieuwe elan, de nieuwe enthousiaste collega’s, nieuwe leads en een rijk gevulde portefeuille gaan we met Plus de goede kant op.

Kortom, wat een mooie en fijne dingen zie ik weer. Natuurlijk moet je het zelf doen, zelf zien en daarna zelf ervaren. Maar ik gun jullie het Plus-kippenvel, zoals ik dit zelf weer heb en ervaar. Ik koester in elk geval die momenten!

 

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws? Volg onze LinkedIn pagina of meld je aan voor de Plus Projects nieuwsbrief:

Aanmelden