FD GAZELLEN 2017

We zijn trots dat we mogen melden dat Plus Projects is verkozen tot FD Gazelle 2017 en dus behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

De award

Ieder jaar rijkt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen award uit. Dé award voor  snelgroeiende bedrijven in Nederland. Het belangrijkste criterium voor de award is een ononderbroken omzetgroei van minimaal 20% over de afgelopen drie boekjaren. Daarnaast  kenmerken winnaars zich doordat zij veel investeren in innovatie en het verkennen van nieuwe marktgebieden.

Impact

Bij Plus Projects is het verscherpen van onze visie, missie en strategie de afgelopen tijd de focus geweest. Samen met onze opdrachtgevers staan wij aan de basis van complexe innovatie- en duurzaamheidsprojecten. Onze missie is om deze projecten te versterken door maximaal subsidieadvies te leveren. Daarbij zijn we persoonlijk in onze aanpak en kritisch, zorgvuldig en professioneel in ons werk ten opzichte van alle betrokken partijen. Op die manier dragen wij actief bij aan de positieve ontwikkeling van de wereld van morgen.

Innovatie en duurzaamheid

Met onze focus op innovatie en duurzaamheid sluiten we als snelgroeiend bedrijf aan bij de mogelijkheden van de toekomst. De innovatie- en duurzaamheidsprojecten waarbij we onze klanten kunnen voorzien van maximaal advies zijn de projecten waar wij warm van worden.  Bijdragen aan de innovaties van de toekomst door onze persoonlijke aanpak en kritische blik. Of meedenken over duurzaamheidsmogelijkheden binnen complexe projecten. Dat is wat ons inspireert, waar we van leren en waardoor we groeien.

Een blik op de toekomst

FD Gazelle zijn betekent voor ons vooral doorgaan met de lijn die we hebben ingezet;

+          het maximaal bijdragen aan projecten op het gebied van innovatie en duurzaamheid,

+          onze opdrachtgevers blij maken door net dat stapje extra te zetten,

+          het investeren in ontwikkeling en innovatie binnen ons bedrijf.

Op 14 november worden de FD Gazellen awards uitgereikt. En zoals gebruikelijk bij Plus Projects zullen we dit samen vieren!