Workshop: subsidieaanvraag schrijven

Hoe doe je dat eigenlijk, een goede subsidieaanvraag schrijven? Wat zijn de do’s en don’ts? En hoe maximaliseer je de kans op toekenning?

Tijdens de online workshop subsidieaanvraag schrijven delen onze ervaren consultants hun tips en tricks om jou te helpen alles uit je aanvraag te halen.  Je krijgt daarom twee uur uitleg en begeleiding over subsidieaanvragen schrijven en zo de kans op toekenning maximaliseren. Zo zijn onze consultants gespecialiseerd in subsidies rond innovatie, personeel/hr en bouwen/vastgoed en kunnen je dus met een scala aan regelingen dienst zijn. Deze online workshop subsidieaanvraag schrijven vindt plaats met een kleine groep, zodat je altijd genoeg ruimte hebt voor vragen over jouw aanvraag!

Data

Deze zomer vindt de workshop op twee data plaats:

  • Donderdag 13-08-2002
  • Donderdag  03-09-2020

Beide workshops zijn vanaf 15:00 tot 17:00. Interesse in een workshop exclusief voor jouw bedrijf? Neem dan contact op via info@plusprojects.nl en informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder met een passende oplossing. Voorlopig vinden de workshops online plaats via Zoom.

Kosten

Deelname kost € 50 (ex. btw) per persoon. De betaling kan worden voldaan via iDeal bij het invullen van het onderstaande deelnameformulier. Vragen over de workshop of problemen met het formulier? Neem dan contact op via marketing@plusprojects.nl.

Met Prinsjesdag is bekend gemaakt dat de WBSO in 2021 enige veranderingen ondergaat ten opzichte…