WBSO workshop

Hoe doe je dat eigenlijk, een goede WBSO aanvraag schrijven? Wat zijn de do’s en don’ts? En hoe maximaliseer je de kans op toekenning?

Tijdens de online WBSO workshop delen onze ervaren consultants hun tips en tricks om jou te helpen alles uit je aanvraag te halen. Aan de hand van een casus studie krijg je meer inzicht over WBSO aanvragen. Daarnaast krijg je extra uitleg en begeleiding over subsidieaanvragen schrijven. Uiteraard is er mogelijkheid voor vragen. Op deze manier kan jij de kans op toekenning maximaliseren. Onze consultants zijn gespecialiseerd in subsidies rond innovatie, personeel/hr en bouwen/vastgoed en kunnen jou met een scala aan regelingen dienst zijn. Deze online WBSO workshop vindt plaats met een kleine groep, zodat je altijd genoeg ruimte hebt voor vragen over jouw aanvraag!

Datum

Deze maand vindt de workshop plaats op 28 januari van 15:oo tot 17:00.

Interesse in een workshop exclusief voor jouw bedrijf? Neem dan contact op via info@plusprojects.nl en informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder met een passende oplossing. Voorlopig vinden de workshops online plaats via Zoom.

Kosten

Deelname kost € 50 (ex. btw) per persoon. De betaling kan worden voldaan via iDeal bij het invullen van het onderstaande deelnameformulier. Vragen over de workshop of problemen met het formulier? Neem dan contact op via marketing@plusprojects.nl.