Wat is werken bij Plus Projects?

Subsidieadviseur; dat klinkt misschien als alleen het invullen van aanvragen en geld ophalen, maar het is veel meer dan dat! En zeker bij een organisatie als Plus Projects. In dit artikel leggen we je uit wat werken bij Plus Projects nou écht betekent. 

Samenwerken met koplopers

Bij Plus Projects houden we ons elke dag bezig met de grotere issues in de wereld. We helpen koplopers op het gebied van technische innovatie en verduurzaming in Nederland met het verwezenlijken van hun plannen en projecten. Ons werk is niet alleen het verzorgen van subsidieaanvragen; Wij helpen onze klanten écht impact te maken. We begeleiden bij het ontwikkelen van projecten die een positieve impact hebben op de wereld van morgen. Dat motiveert ons om iedere dag weer hard aan de slag te gaan (en ja, we maken er ook elke dag een feestje van). 

Waarom solliciteren?

Omdat je ondernemend bent, in hart en nieren. Maar ook omdat je het leuk vindt om met veel verschillende onderwerpen tegelijk bezig te zijn. Geen dag is hetzelfde.

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om zelf klanten en opdrachten te werven. We zijn een snelle organisatie en geven onze consultants veel verantwoordelijkheden. Je moet energie krijgen van snel schakelen. Met het team en onze klanten verliezen wij het hogere doel nooit uit het oog. 

Écht impact maken

Dát is ons hoger doel! Subsidie consultant bij Plus Projects betekent:

  • ten eerste; meer dan alleen uitvoerend r&d werk, juist strategische projectontwikkeling; 
  • ten tweede; in contact komen met de koplopers op het gebied van innovatie in Nederland;
  • ten derde; samen voor een duurzame wereld! Voor een schoner, duurzamer en innovatiever Nederland;
  • en nog zo veel meer. 

 

Verder geven wij veel aandacht aan de ontwikkeling van onze consultants. Niet alleen hard skills, maar ook soft skills komen aan bod. Hierin staat centraal hoe jij je als consultant profileert en wat jouw persoonlijke doelen zijn. We zijn een jong en dynamisch team in een platte organisatiestructuur, dus open communicatie; ja graag! 

 

Dus wil jij veel leren in een korte tijd? Laten we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem contact op met Marjolein Nijhuis (of tel: +31 (0)6 41277978). Zij helpt je graag verder of neem een kijkje op onze werkenbij-website en solliciteer.

 

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws? Volg onze LinkedIn pagina of meld je aan voor de Plus Projects nieuwsbrief:

Aanmelden