Plus Projects als strategisch partner

Voor langdurige projecten en trajecten is het mogelijk om Plus Projects in te schakelen als strategisch partner. Benieuwd hoe dat precies zit? Dat lees je in dit artikel.

Plus Projects als strategisch partner

Veel bedrijven laten subsidie kansen liggen. Dit heeft verschillende oorzaken. Bijvoorbeeld doordat er (te) weinig communicatie is tussen afdelingen, bedrijven en entiteiten. Ook zijn er voor sommige subsidie trajecten samenwerkingen partners nodig. Dit kan een bedrijven afschrikken bij het aangaan van een subsidie traject.

Plus Projects kan jou hierbij helpen. Dit doen wij namelijk op de volgende manieren:

  • Ten eerste; wij kunnen met jou meedenken over ontwikkelingen en koersvorming, gericht op maximaal subsidieadvies met als doel verduurzaming en innovatieprojecten met impact versterken;
  • Ten tweede; Plus Project heeft veel contacten. Dankzij ons grote netwerk kunnen wij gemakkelijk samenwerkingen opzetten;
  • Of; Als externe kan een overkoepelende en actieve communicatie tussen verschillende (delen van) bedrijven worden geborgd. Hierdoor weten wij wat er projectbreed voor ontwikkelingen plaatsvinden;

Hoe ziet zo’n strategische samenwerking eruit?

Plus Projects bedeelt twee consultants toe aan het specifieke bedrijf. Deze consultants staan altijd klaar voor vragen en denken mee aan ontwikkel vraagstukken binnen het bedrijf. Deze twee consultants gaan op bezoek bij het bedrijf, zo veel mogelijk productielocaties en kantoren. Daarnaast zullen zij daar spreken met de belangrijke contactpersonen. Naar aanleiding hiervan wordt bedrijf breed een subsidiestrategie voor één jaar opgesteld en opgestuurd. Aan de hand daarvan worden afspraken gemaakt voor het aanvragen van subsidies.

Tijdens de duur van het partnerschap onderhouden de consultants contact met verschillende contactpersonen binnen het bedrijf en proberen ontwikkelingen waarvoor subsidie mogelijk is in een zo vroeg mogelijk stadium te ‘spotten’. Dit alles om het subsidie bedrag te maximaliseren. Daarnaast wordt de voortgang van lopende subsidie trajecten, administratieve lasten en correspondentie door de consultants afgehandeld.

Meer informatie?

Voor meer tips voor Plus als strategisch partner, bel Plus Projects op 070-3012420 of e-mail naar info@plusprojects.nl.

Of heb jij een andere vraag betreft subsidies? Neem vooral contact op met onze specialisten!

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws? Volg onze LinkedIn pagina of meld je aan voor de Plus Projects nieuwsbrief:

Aanmelden