Kerst bij Plus Projects

Met de deadline voor het aanvragen van de WBSO-subsidie net achter de rug, is het dan eindelijk bijna Kerstmis. De aanloop naar kerst is altijd hectisch op kantoor. Nog zoveel te doen voor het einde van het jaar; en vooral die WBSO-deadline. Ondanks het feit dat we zo veel mogelijk thuis aan het werk zijn, hebben we evengoed de kerstboom opgezet. Gewoon voor de dagen dat er wél collega’s op kantoor zijn. En wat staat hij er mooi bij!  De boom maakt het meteen extra gezellig.  

Kerst en kerstmuziek…

Dit jaar staat onze mooie boom voor het eerst in onze lunchruimte… en ja hoor MET kerstmuziek! Bij Plus Projects houden we enorm van die gezellige kerst-knallers. Nicolien wordt helemaal vrolijk van “Rudolph the Red-Nosed Reindeer’ en Janneke hoort het liefst haar all-time favourite “Driving home for Christmas”. Na 6 december gaat de radio aan op Sky Radio Christmas-hits en dat zorgt meteen voor lachende gezichten op kantoor. Vooral de “Jingle Bell Rock” galmt vaak door de gang. Kerst bij Plus Projects is druk, maar vooral ook warm en gezellig. Zo hoort de decembermaand te zijn. 

Fijne feestdagen

Wij wensen iedereen fijne feestdagen toe en een gezond & gelukkig 2022! In 2021 hebben we vele bedrijven weer mogen ondersteunen bij impactvolle projecten en we voelen ons trots dat we op deze manier ons steentje kunnen bijdragen aan een duurzame en innovatieve toekomst. Nu een weekje rust, tot volgend jaar!

 

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws? Volg onze LinkedIn pagina of meld je aan voor de Plus Projects nieuwsbrief:

Aanmelden