Hoe is het om te werken bij Plus Projects?

Een interview met Cheryl Philipsen

Deze week interviewde ik mijn collega Cheryl. Ze werkt sinds januari 2019 bij ons. Ze is afgestudeerd en gepromoveerd in Biologie, gespecialiseerd in moleculaire genetica en fysiologie van planten aan de Universiteit van Utrecht en Universiteit van Leiden. Voordat ze bij ons terecht kwam heeft ze 1,5 jaar in de veredeling gewerkt.

De voornaamste reden dat ze voor Plus koos? “Het brede vakgebied, de mogelijkheden om te ontwikkelen op persoonlijk en zakelijk vlak, de combinatie van wetenschap, technologie met fiscaliteit, recht en beleid en daarnaast het ondernemerschap leren”.

De verscheidenheid aan taken en klanten vindt Cheryl erg leuk. “Plus heeft verschillende technisch uitdagende klanten waardoor je hoofd continu geprikkeld wordt om over nieuwe technieken en innovaties te leren. De nieuwste feitjes weten wij al voordat het in een vakblad beschreven wordt. Daarnaast heeft Plus nog veel mogelijkheden om te groeien in de toekomst in meerdere technische en wetenschappelijke sectoren. Het meedenken over de business strategie om deze sectoren te bereiken en onze bedrijfsprocessen daarop in te richten vind ik ontzettend leuk en uitdagend”.

Wat een minder leuk element is aan het werk bij Plus? “Minder leuk is het vele nabellen en achter informatie aan moeten zitten, terwijl eigenlijk iedereen zich wel realiseert dat die informatie tijdig verkrijgen het verschil kan maken tussen wel of geen financiering verkrijgen”.

Wie er nu echt bij ons moeten solliciteren volgens Cheryl? “Nieuwsgierige aagjes die niet bang zijn om vragen te stellen en die de ‘irritante’ ondervrager willen zijn. Een interesse voor wetenschap, technologie en product- en procesontwikkeling is inherent aan dit vak”.

Denk je nu: dit wil ik ook! Check dan onze vacatures op www.werkenbijplusprojects.com