De hoogste waarde

Maximaal subsidieadvies! Dat leveren wij bij Plus Projects. Maar wat betekent maximaal precies? Waar komt dit woord, dat ons bedrijf zo kenmerkt, eigenlijk vandaan? Hiervoor nemen we een kleine duik in de geschiedenis.

Oorsprong

Het eerste gebruik van het woord ‘maximaal’ in Nederland dateert uit het jaar 1626. Overgenomen van het Latijnse woord ‘maximum’. Toevallig (of misschien ook niet?) was dit tijdens de Gouden Eeuw, een tijdperk waarin Nederland een maximale economische groei doormaakte.

Net als alle Latijnse woorden, werd het woord ‘maximum’ oorspronkelijk in Europa verspreid door de oude Romeinen. Toevallig (of misschien ook niet?) vormden de Romeinen één van de grootste keizerrijken allertijden. De naam ‘Maximus’ wordt daardoor geassocieerd met prominente figuren zoals keizers, pauzen, en de Oscar-waardige performance van Russel Crowe in ‘Gladiator’.

Plus Projects

Vanaf 2005 (en we geven toe, op een iets kleinere schaal dan de bovengenoemde voorbeelden) associëren we maximaal ook met Plus Projects. Het woord ‘maximum’ betekent namelijk “de hoogste waarde”. Dat is precies wat Plus Projects doet met betrekking tot het leveren van subsidieadvies: “De hoogste waarde” creëren en het beste uit projecten halen door kritisch en betrokken te zijn en slimme oplossingen te bedenken voor onze klanten, partners en andere stakeholders. Ook als het niet om subsidie voordeel gaat proberen wij u maximaal te helpen.

Lees meer over de visie van Plusprojects op https://www.plusprojects.nl/over-ons/