De eerste maand bij Plus!

In dit artikel komen de nieuwe consultants van Plus Projects aan het woord. Janneke, Constantijn en Erik zijn kort geleden begonnen als consultant bij Plus Projects en wij hebben ze gevraagd wat ze van de eerste maand vonden. 

Hoe was de eerste maand? 

Zoals Constantijn het mooi benoemde: heel leuk, wennen, leren, veel informatie, veel niet weten, veel vragen en langzaam maar zeker, iets meer weten. Volg je me nog? Juist ja, in die eerste maand was er veel nieuw. Dat maakte het voor alle drie de consultants erg leuk en dynamisch. Vanaf dag één was er vertrouwen en vanaf dag één werden ze stuk voor stuk in het diepe gegooid. Maar op een goede manier! Want Marjolein, David Paul en Thijs stonden altijd klaar voor alle (vele) vragen. 

Wat was het hoogtepunt?

Voor Erik was dit een makkelijke vraag; die eerste afspraak natuurlijk! Bij Plus mag je meteen aan de slag en krijg je al snel een kijkje in de keuken van veel verschillende bedrijven. Dat is hartstikke leuk. Voor Janneke was het de vliegende start die zij had; meteen op afspraak en aan de slag met twee aanvragen. Plus Projects staat voor begeleiding en vertrouwen. Die eerste maand zat vol met hoogtepunten, maar er werd vooral veel geleerd. 

Plus Projects als werkgever. Hoe is dat?

Constantijn noemt meteen ‘s ochtends samen koffie, hard werken maar ook tijd voor privé en leuke dingen. Er wordt bij Plus Projects altijd samen geluncht en dat is ook wel belangrijk. Als je niet oppast, zie je elkaar een hele week niet! Het is leuk en van belang om tijd in te plannen voor samenzijn. Gelukkig kan dit gemakkelijk met een klein team.

Waar kijken jullie het meest naar uit?

Janneke wil alles weten! Constantijn en Erik lachen, ze herkennen dit meteen want Janneke stelt altijd scherpe vragen en is erg nieuwsgierig. Voor de lange termijn is het leuke aan werken bij Plus Projects dat je op je eigen manier een mooi portfolio van bedrijven kan opbouwen. Het vertrouwen van de organisatie helpt hier zeker aan mee. Voor de korte termijn; zorgen dat alle WBSO-aanvragen ingediend worden!  

Dus… Waarom is Plus zo’n leuke werkgever? 

Plus Projects is geen grote corporate en daardoor krijg je als consultant veel meer verantwoordelijkheid. Er is enorme variatie in de projecten en het soort bedrijven waar je mee werkt. Geen dag is hetzelfde. Van organisaties binnen techniek tot informele start-ups; op sommige dagen beland je van het ene in het andere uiterste.  Het is leuk om steeds bij verschillende bedrijven te kijken wat je als consultant kunt betekenen en bij Plus Projects krijg je de vrijheid jezelf op je eigen manier te ontwikkelen en jouw unieke bijdrage te leveren aan al deze bedrijven. En boven alles; het kennis maken met alle verschillende gezichten achter die innovatieve, duurzame projecten. Dat is toch wel de kers op de taart!

 

Wil je kennis maken met Janneke, Constantijn of Erik? Bel Plus Projects op 070-3012420! Of wil je meer weten over werken bij Plus Projects? Neem vooral contact op. Uiteraard kun je altijd vrijblijvend een mail sturen naar info@plusprojects.nl.

 

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws? Volg onze LinkedIn pagina of meld je aan voor de Plus Projects nieuwsbrief:

Aanmelden