Blog: Optimaliseer uw WBSO-realisatie

Maximaal advies houdt voor ons in dat wij alles uit een project halen wat er in zit. Geef ons daarom een uur van uw tijd en we speuren samen met u naar kansen om de WBSO-impact voor uw bedrijf te vergroten!

Wat levert het op?

In het leveren van maximaal subsidieadvies zijn we persoonlijk en kritisch in onze aanpak. Zo halen we de onbenutte WBSO kansen voor u boven tafel, reduceren we complexe vraagstukken tot een heldere aanvraag- en administratie en laten we uw organisatie maximaal profiteren op de toegekende WBSO-korting. Dit resulteert in:

  • Meer fiscaal voordeel;
  • Een heldere en efficiënte afhandeling van uw aanvraag én administratie;
  • Maximale benutting van een toegekende WBSO-aanvraag.

Hoe doen we dit?

Een goed voorbeeld van onze dienstverlening is een periodieke check op de WBSO administratie bij onze klanten, de zogenaamde dry-run. Dit is een grondige controle op de administratie vergelijkbaar met een RVO-controlebezoek. Het eindresultaat is een helder overzicht met minimaal 3 verbeteradviezen, zodat de administratie op orde is en u geen voordeel misloopt. Immers: elk gerealiseerd uur is ongeveer €10 waard.

Meer weten?

Loopt u met vragen en twijfels over uw S&O-administratie en wilt u persoonlijk en kritisch advies om deze te verbeteren? Neem vrijblijvend contact op met David Paul via +316 51367024 of doornbos@plusprojects.nl voor een WBSO dry-run en ontvang een overzicht met verbeteradviezen om uw administratie te optimaliseren!”