OP Oost: subsidieregelingen voor Overijssels en Gelders mkb

Ondernemers in Overijssel en Gelderland die willen investeren in innovatieve en duurzame projecten komen in aanmerking voor subsidie uit het Europees Fonds voor Regionale ontwikkeling (EFRO). De subsidieregelingen van OP Oost zijn gericht op ondernemers en samenwerkingsverbanden uit de volgende topsectoren:

  • Agro & Food,
  • Health,
  • Hightech Systemen en Materialen (HTSM),
  • Energie en Milieutechnologie (EMT)
  • Crossovers tussen deze sectoren en de ondersteunende sectoren ICT, water, creatieve industrie, chemie en maakindustrie.

Om in aanmerking te komen voor de OP Oost subsidieregelingen, dienen projecten bij te dragen aan de bevordering van algemene innovatie en/of een koolstofarme economie in Oost-Nederland.

OPOost hanteert verschillende openstellingen waarbinnen aanvragen kunnen worden ingediend. Bent u van plan een innovatief en/of duurzaam project uit te voeren in de provincies Gelderland en/of Overijssel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag hier de factsheet voor de OP Oost subsidie aan.

 

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws? Volg onze LinkedIn pagina of meld je aan voor de Plus Projects nieuwsbrief:

Aanmelden