Dutch Trade and Investment Fund (DTIF)

Het Dutch Trade and Investment Fund (DTIF) biedt leningen, garanties en exportfinanciering. Zo komt u snel een stap verder met uw internationale ambities.

DTIF in het kort

DTIF (Dutch Trade and Investment Fund) is voor Nederlandse ondernemers die zaken willen doen in buitenlandse markten. Daarom is DTIF beschikbaar voor alle landen, behalve de DGGF-landen. Deze subsidie is doorlopend aan te vragen.

Wilt u zakendoen in ontwikkelingslanden of opkomende markten? Dan kunt u terecht bij het Dutch Good Growth Fund (DGGF). [ link naar DGGF toevoegen ]

Leningen, garanties en exportfinanciering

Investeren in het kader van DTIF wordt vormgegeven als een lening of een garantstelling. Een lening kan bijvoorbeeld worden verstrekt aan een onderneming of investeringsfonds. Daarnaast is een lening aan een investeringsfonds bedoeld voor het verkrijgen van participaties in ondernemingen voor het doen van investeringen in een DTIF-land. Ten slotte wordt exporteren in het kader van DTIF vormgegeven als directe garantie bij een leverancierskrediet.

Meer informatie over Dutch Trade and Investment Fund? Neem contact met ons op via info@plusprojects.nl 

 

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws? Volg onze LinkedIn pagina of meld je aan voor de Plus Projects nieuwsbrief:

Aanmelden