Dutch Trade and Investment Fund (DTIF)

Het Dutch Trade and Investment Fund (DTIF) biedt leningen, garanties en exportfinanciering. Zo komt u snel een stap verder met uw internationale ambities.
DTIF bestaat uit 3 onderdelen: Investeren, Importeren en Exporteren. Het fonds is opgericht in 2016 en vervangt de financieringsinstrumenten Faciliteit Opkomende Markten (FOM) en Finance for International Business (FIB).

DTIF in het kort

DTIF (Dutch Trade and Investment Fund) is voor Nederlandse ondernemers die zaken willen doen in buitenlandse markten. Daarom is DTIF beschikbaar voor alle landen, behalve de DGGF-landen. Deze subsidie is doorlopend aan te vragen.

Wilt u zakendoen in ontwikkelingslanden of opkomende markten? Dan kunt u terecht bij het Dutch Good Growth Fund (DGGF).

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws? Meld u aan voor de Plus Projects nieuwsbrief:

Aanmelden

 

Leningen, garanties en exportfinanciering

Investeren in het kader van DTIF wordt vormgegeven als een lening of een garantstelling.  Zo bedraagt de financiering maximaal € 15 miljoen. Een lening kan bijvoorbeeld worden verstrekt aan een onderneming of investeringsfonds. Daarnaast is een lening aan een investeringsfonds bedoeld voor het verkrijgen van participaties in ondernemingen voor het doen van investeringen in een DTIF-land.  Ten slotte wordt exporteren in het kader van DTIF  vormgegeven als directe garantie bij een leverancierskrediet.

Meer informatie over Dutch Trade and Investment Fund?

Heeft u internationale ambities en wilt u meer weten over de DTIF, leningen, garanties en exportfinanciering? Plus Projects heeft 15 jaar ervaring met subsidieaanvragen, advies en projectinrichting op nationaal en internationaal niveau. Neem daarom contact op via info@plusprojects.nl of 070 301 2420.

De subsidieregeling Missiegedreven Onderzoek, Ontwikkeling en Innovatie (MOOI) ondersteunt integrale oplossingen die bijdragen aan de…

De OPZuid subsidieregeling is voor mkb-ondernemers uit Zuid-Nederland (Limburg, Noord-Brabant en Zeeland) om de ontwikkeling…

Wilt u investeren in het verbeteren van het energielabel van een bestaand bedrijfsgebouw? Dan biedt…

Het doel van de Stimuleringsregeling voor leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen (SLIM) is het leveren…

MKB Idee is een regeling waarmee de overheid mkb’ers wilt stimuleren meer te investeren in…