18e verjaardag Plus Projects

Plus Projects nodigt u uit!

18 jarig bestaan – een feestje waard!

Beste relatie,

In september 2023 bestaat Plus Projects alweer 18 jaar! Omdat wij het leuk vinden om u eens te ontmoeten in een ontspannen sfeer, grijpen wij de gelegenheid aan om een feestje te geven in een inspirerende setting, bij Naturalis in Leiden. Graag nodigen wij u en uw partner van harte uit op vrijdag 17 november a.s. vanaf 16.00 uur.

Wij verheugen ons op uw komst!

Met vriendelijke groet,
Namens alle collega’s bij Plus Projects

Marjolein Nijhuis & David Paul Doornbos

 

 

 

SB

Programma

U bent van harte welkom om Naturalis te ontdekken en om live in de SpaceBuzz een Virtual Reality rondje om de aarde in een heuse raket te ervaren!

Ontvangst:                  Vanaf 16.00 uur
Bezoek Naturalis:     Mogelijk tussen 16.00 – 17.00 uur
Plenaire sessie:          Van 17.00 – 18.00 uur
Borrel & bites:            Van 18.00 – 20.00 uur

Parkeren is gratis op het terrein van Naturalis. Vraag om een uitrijkaart bij binnenkomst.

Bezoek SpaceBuzz      
Speciaal voor ons zal deze dag de SpaceBuzz aanwezig zijn op het terrein van Naturalis. SpaceBuzz heeft als missie om 100 miljoen kinderen wereldwijd tot ambassadeur van planet earth te maken, een missie die wij graag steunen. Tussen 18.00 en 20.30 uur is het mogelijk om de SpaceBuzz te bezoeken.

Mocht u verhinderd zijn dan horen wij dat graag z.s.m. Dat kan via de mail of telefonisch: events@plusprojects.nl of via de telefoon 0648520525 (Linda).

Tot de 17e!

Wij wijzen u er op dat er tijdens het event beeldopnamen worden gemaakt. Beeldmateriaal kan gebruikt gebruikt worden voor marketing en communicatie. Mocht u bezwaar hebben laat het ons weten via events@plusprojects.nl.