Round Table Circulariteit

Round Table 6 juni

Programma

U bent van harte welkom om deel te nemen aan de Round Table sessie met als thema Circulariteit.
Geniet van een inspirerende en verbindende middag op locatie The New Farm in den Haag.
Verschillende sprekers vertellen hun verhaal en gaan graag op een actieve manier met u in gesprek.

Datum:                         Donderdag 6 juni 2024
Ontvangst:                 Tussen 14.00-14.15 uur
Plenaire sessie:         Start 14.30 – 16.30 uur
Borrel & bites:           Van 16.30– 17.30 uur

Blij zijn we met deze gastsprekers:
➕Leandros de Ruiter van Sox2Sox: impactmaker en circulair ondernemen in The New Farm. Hij vertelt ons hoe Sox2Sox circulariteit verwerkt in de dagelijkse processen. Bekijk het zelf tijdens een bezoek aan zijn fabriek!
➕Gabriëlle Werkhoven van het Versnellingshuis: zij helpen ondernemers, bedrijven en organisaties de (volgende) stap te zetten in de circulaire economie.
➕Judith van Peursen van ASML: zij werkt als reverse supply chain analyst bij ASML dagelijks aan circulariteit. Met behulp van data probeert zij in een complexe sector zo veel mogelijk onderdelen weer te hergebruiken. Re-use wordt het nieuwe normaal!

Circulariteit
Circulariteit speelt een steeds grotere rol in het huidige landschap. Toch blijft het een thema waar veel vragen omheen hangen. Hoe vind u financiering voor uw circulaire startup in een lineair financieringsstelsel? Waar loopt een bedrijf tegenaan bij het maken van de transitie van een lineair naar circulair bedrijfsplan? Er zijn steeds meer mooie voorbeelden hoe het wel kan. Wat kunnen we van elkaar leren en wat willen meenemen na deze middag?

Aanmelden
Er is gelimiteerd plek voor de Round Table. Meld u dus tijdig aan via events@plusprojects.nl

Graag tot 6 juni!

Wij wijzen u er op dat er tijdens het event beeldopnamen worden gemaakt. Beeldmateriaal kan gebruikt gebruikt worden voor marketing en communicatie. Mocht u bezwaar hebben laat het ons weten via events@plusprojects.nl.