alphatronics

Wij werken sinds begin 2015 samen met Plus Projects. Het is plezierig om een partner te hebben die thuis is complexe materie van subsidies.

Gevraagd en ongevraagd nemen ze het initiatief om onze trajecten in goede banen te leiden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Alphatronics met Plus Projects een partner voor de toekomst gevonden heeft.

Jos Herrebrugh - Managing Director


Colliers20logo

Colliers International
Sylvia van den Hoven - Asset Development

Voor de herontwikkeling en renovatie van Sijthoff shops & offices in het centrum van Den Haag heeft Plus Projects ons op professionele en succesvolle wijze ondersteund bij het verkrijgen van de diverse subsidies. Plus Projects heeft bewezen een goede partner te zijn met een hoogwaardige kennis van subsidieregelingen.


ddq logo1 white

DDQ
Norbert Schmidt - Eigenaar DDQ

Plus Projects heeft ons actief begeleid met het aanmerken en verwerven van een subsidie vanuit het SIDNfonds voor het citizen science project 'Zicht op Licht'. Daar zijn we heel erg tevreden over en we zijn ook voornemens om Plus Projects actief betrokken te houden bij het vinden van ondersteuning voor onze innovatieve apps en diensten.


deltaloyd

Plus Projects is een erg prettige partij om mee samen te werken. Naast de benodigde expertise bezitten zij ook over een dosis doorzettingsvermogen bij het begeleiden en afhandelen van subsidievragen. Het is een club waar wij met een gerust gevoel onze subsidievraagstukken bij kwijt kunnen.

Pim Constandse – Technisch Manager


HURLI high tech systems 

Plus Projects werd me geadviseerd. Was wel wat terughoudend ten aanzien van subsidieadviseurs. Maar Plus Projects verzorgt het op een vriendelijke, doortastende en open manier. Ben blij dat ik ze gevonden heb. En ze denken ook mee!

Hans Krikhaar - owner 


 ICP group logo plus projects

Plus Projects denkt constructief en pro-actief mee in de optimalisatie.

Mark van Nieuwenhuijze - Controller ICP Group


interface

Plus Projects heeft ons salesteam wegwijs gemaakt in de wereld van milieusubsidies (EIA/MIA), zodat wij in staat zijn onze bestaande en potentiële opdrachtgevers te informeren. Bovendien denken ze bij Plus Projects proactief mee met het subsidiabel maken van de innovatieve ontwikkelingen binnen Interface Nederland.

John Haenen – Senior Accountmanager


 LOGO ITM Plus projects subsidies

Plus Projects helpt ons op een plezierige en professionele manier om subsidiemogelijkheden optimaal te benutten.

Mark Meijer - Mechanical Engineer ITM Group


kemira

Binnen Kemira Rotterdam is het thema Duurzame Inzetbaarheid een strategisch topic. Plus Projects heeft ons geholpen; niet alleen in praktische zin maar ook door heldere keuzes te maken binnen dit toch al brede onderwerp. Door de goede vragen en inzicht in de vereisten van de subsidieaanvraag heeft Plus Projects ons er doorheen geloodst. Met succes, de ESF-subsidieaanvraag is binnen.

Hilde Beckers - HR manager


lessonup

Plus Projects is voor mij een partner die strategisch meedenkt over mijn bedrijf, met een waardevol netwerk en natuurlijk hoogwaardige kennis van subsidieregelingen.

Martijn Luijks - CEO


maretti

Door Plus Projects worden wij perfect ondersteund en ontzorgd op het gebied van de WBSO. Hun gestructureerde aanpak en optimalisatie van het traject van aanvragen bij de overheid resulteerde in een aanmerkelijke toename van onze subsidie op de ontwikkeling van nieuwe producten en techniek.

Edgar Heins - CEO


newomij

Wij zijn vrij nieuw in de wereld van subsidies. Plus Projects heeft ons hierin goed en professioneel begeleid met een fantastisch eindresultaat als gevolg!

Edwin van der Molen - projectmanager


Oftavinci-logo-plus-projects

Een fijne gedachte dat Plus Projects de subsidieaanvragen op zich neemt terwijl wij ons kunnen focussen op innovatie.

Adien Dam - Designer


Prysmian-Draka-logo-plus-projects

Door de ondersteuning van Plus Projects is het aanvragen van de subsidie weer soepel verlopen.

Ralf de Brouwer - HR Advisor Loc. Eindhoven & Nieuw-Bergen


q42-logo-big-square

We wilden ontzorgd worden op de aanvraag van WBSO subsidies zodat onze engineers zich kunnen blijven focussen op het inhoudelijke werk. Plus Projects heeft dat waargemaakt. En doordat ze zo goed bekend zijn geraakt met ons bedrijf en de vele verschillende R&D trajecten, weten ze ons ook bewust te maken van mogelijkheden tot subsidie op specifieke innovaties.

Stef Brooijmans - Managing Partner


RDM Makerspace

Jij hebt mijn verwachtingen met double digits overtroffen!

Jurjen Lengkeek - CEO RDM Makerspace


Squla logo NL kleur FC

Plus Projects helpt ons op grondige en professionele wijze met het aanvragen van innovatiesubsidies. Ze nemen ons hierbij veel tijdrovend werk uit handen. Bovendien houdt het Plus Projects team ons uitstekend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen m.b.t. de regelgeving rond innovatiesubsidies.

 Luuk Bakker – Business Analyst


storks

Ik kan Plus Projects bij iedereen aanbevelen. Vanuit een eerdere samenwerking waren zij mede verantwoordelijk voor het grote subsidie succes samen met ondergetekende bij een Haagse sportvereniging.

Michel Spaans - oud-voorzitter


thieme

Plus Projects heeft ThiemeMeulenhoff drie keer succesvol begeleid bij het verwerven van financiële ondersteuning uit de DHK regeling. In de aanloop naar die trajecten heeft Plus Projects samen met ThiemeMeulenhoff gesprekken gevoerd met experts van RVO om te bewerkstelligen dat de aanvragen efficiënt en effectief tot stand kwamen. Ook heeft Plus Projects bij de totstandkoming van de aanvragen kritisch mee gekeken om te beoordelen of aan alle voorwaarden voldaan was en waar nodig geadviseerd tot bijstellen en aanscherpen waar dat noodzakelijk was. Tenslotte heeft Plus Projects de eindrapportages zorgvuldig beoordeeld en gecontroleerd voordat die ter afronding aan RVO werden aangeboden.

Rob Sudmeijer - Senior Business Developer


 Tinker

 “Door Plus Projects zijn wij harder gegroeid”

Plus Projects en Tinker zijn in 2014 een succesvolle samenwerking aangegaan die inmiddels heeft geleid tot een aantal zeer mooie WBSO beschikkingen! Plus Projects heet namens Tinker de WBSO aanvragen opgesteld en begeleid bij het opzetten van de vereiste WBSO uren en projectadministratie. Daarnaast heeft Plus Projects ook geassisteerd met het accuraat inschatten van het aantal S&O-uren.

Rob van Strien - Algemeen Directeur


Tractive suspension

Tractive is gespecialiseerd in de ontwikkeling van intelligente, actieve veringssystemen. Bij een subsidie-aanvraag ligt altijd het risico op de loer ons te verliezen in last-minute, technische details. Gelukkig houdt Plus Projects ons met beide benen op de grond met een doelgerichte aanpak, flexibele inzet en vooral fijn meedenken. Dankje voor het resultaat.

Tom Glazemakers - General Manager


Van Beest logo color
Plus Projects begeleidt ons sinds 2012 bij het aanvraagtraject van WBSO / RDA en doet dat op prettige wijze. Ze nemen ons veel werk uit handen, ze denken proactief mee en wij kunnen op ieder moment met onze vragen bij hen terecht.

Anette Snijders – Business Analist


 

Van Wijnen logo

Remi van der Pol - projectleider

Plus Projects is een ambitieuze club, met de kennis en ervaring om tot het maximale resultaat te komen. De vooraf geschetste verwachtingen zijn in de praktijk helemaal waargemaakt!

 


wensink

De kennis, kunde en de prettige samenwerking met Plus Projects hebben voor ons veel betekend. Door deze samenwerking kunnen wij voor onze klanten nog meer betekenen: de mogelijkheden kennen om in sommige situaties subsidie aan te vragen.

Karin Scholten – Accountmanger