U heeft een fantastisch idee. Bijvoorbeeld voor het in de markt zetten van een innovatief product, voor een vernieuwende samenwerking met een kennisinstelling of voor het opzetten van een fabriek in een interessante afzetmarkt aan de andere kant van de wereld. Dat idee wilt u graag ontwikkelen. Of misschien wilt u een begin maken met een haalbaarheidsonderzoek of een pilotproject. U zoekt in ieder geval naar manieren om de ontwikkeling (mede) te financieren.

Dat deden bijvoorbeeld ook deze bedrijven en instellingen. Ze zetten in dat proces een slimme stap: ze klopten bij ons aan. Zo wisten ze zich verzekerd van een betrouwbare gids die ze begeleidde door het woud van fondsen en subsidies. Wij kennen dat voortdurend veranderende woud immers als onze broekzak.

De pluspunten van Plus Projects:

  • Wij weten de weg in de wereld van fondsen en subsidies. Op lokaal, provinciaal, landelijk en Europees niveau. Voor de profit- en de nonprofitsector. Voor kleine en grote organisaties.
  • Wij nemen u werk uit handen. We voeren een eenmalige of periodieke subsidiescan uit om mogelijkheden in kaart te brengen, denken met u mee in de projectontwikkeling, schrijven de formele aanvragen en houden de voortgang van de aanvraag bij.
  • Wij kennen de regelingen die aansluiten op uw activiteiten en projecten. Is er een mogelijkheid tot het krijgen van subsidie, een fiscale tegemoetkoming of een fondsbijdrage, dan vinden we die.
  • Wij houden voor u het nieuws, de ontwikkelingen en de openings- en sluitingsdata van relevante regelingen bij en houden u hiervan op de hoogte. Zo mist u nooit een kans.

Ook profiteren van onze pluspunten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.